Gustavo izsludina remiksu konkursu

Edgars Gertners, 21.01.2011., 00:24

Izveido jaunu skanējumu kādai no albuma "Trešā elpa" dziesmām.

No vasarā izdotā Gustavo albuma jaunradei tiek piedāvātas divas dziesmas: Pilsētas portāls un Kur ir mana galodiņa. Remiksēšanai nepieciešamie materiāli lejupielādējami remix.gustavo.lv. Jaunās dziesmu versijas iespējams veidot visdažādākajā stilistikā, obligāti izmantojot kādu no piedāvātajām akapellām. Darbus sūtiet līdz 4. februārim, izmantojot mājas lapu remix.gustavo.lv.

Konkursā būs divi uzvarētāji; vienu izvēlēsies Gustavo, savukārt otru noteiks klausītāji, balsojot par sev tīkamāko kompozīciju. Noklausīties iesūtītās versijas iespējams konkursa mājas lapā remix.gustavo.lv.Balsojums notiks līdz 10. februārim, bet rezultāti tiks paziņoti 11. februārī.

Gustavo izvēlētā uzvarētāja remikss īpašā akcijā tiks izplatīts Tuborg Green Pass programmā. Tās ietvaros Gustavo jau radījis četras jaunas dziesmu versijas, no kurām divas var noklausīties šeit: http://www.youtube.com/watch?v=OJVC30uZ3RM, http://www.youtube.com/watch?v=7Vm7PpQIBtE. Akcijas laikā, pērkot Tuborg alus četrpaku, varēs iegūt unikālu kodu, ar kura palīdzību būs iespēja lejupielādēt ne tikai vienu no četriem jaunajiem Gustavo remiksiem, bet arī konkursa uzvarētāja piedāvāto versiju. Savukārt klausītāju simpātija iegūs specbalvu no adidas Originals.

Iedvesmojot potenciālos konkursa dalībniekus, Gustavo stāsta, kā tapusi dziesma Panā’ ču!, kas veidota sadarbībā ar ilggadējo kolēģi R-vi. "Šajā dziesmā mēs piesaucam labu iznākumu. Un darām to, kā nu prazdami – R-viss ar viltu, turpretī es tam dzenos pakaļ un beigās šī skriešana pārtop par paļaušanos. Spriežot pēc ilustrācijas, abi piegājieni nenostrādā. Rezultātā esam kļūdījušies, un tas ir labi, jo no kļūdām taču mācās. Mēs vēl tikai apgūstam drosmi kļūdīties, jo to mums līdz šim neviens nav mācījis," par dziesmas vēstījumu un ilustrāciju saka Gustavo.

Par GreenPass:

Piedalīties GreenPass kustībā var tikai no 18 gadiem, pērkot Tuborg alu pudeles ar speciālu kodu. Unikālos kodus iespējams reģistrēt, sūtot SMS, izveidojot lietotāja profilu mājas lapā www.greenpass.lv. Akcijas ietvaros sakrātos punktus iespējams apmainīt pret biļetēm vai ielūgumiem uz dažādiem koncertiem un ballītēm.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация