Igo un Mārtiņš Brauns koncertēs septembrī

Gita Straustiņa, 02.09.2015., 07:11

Dziedātājs Igo kopā ar izciliem mūziķiem noslēdz intensīvu sagatavošanās posmu koncertiem "Ūdens", kas notiks jau 3. septembrī.

IgoVidzemes koncertzālē "Cēsis", 5.09. Latgales vēstniecībā "Gors", 12.09. Dzintaru koncertzālē un 19.09. OC Rožu zālē Liepājā. Koncertu sākums plkst. 19.00.

Ar "Ūdens" cikla autoriem Igo un komponistu Mārtiņu Braunu uz skatuves kāps mūziķi Raimonds Macats, Juris Kristons, Armands Alksnis, Norberts Skraucis un Ainis Zavackis. Ir atsākusies Igo veiksmīgā sadarbība ar dziedātāju Ievu Kerēvicu, top vairāki dueti un viena dziesma ir uzticēta Ievai kā solo dziesma. Kā trešais vokāls koncertā piedalīsies Žubīne (Sabīne Žuga).

Jau no pavasara paralēli mēģinājumiem mūziķi strādā arī ierakstu studijā un ieskaņo mūzikas albumu ar tādu pašu nosaukumu - "Ūdens". Kopā ar pamatsastāva mūziķiem ierakstos piedalījušies arī perkusionisti Kaspars Kurdeko, Artis Orubs un saksafonists Zintis Žvarts.

Igo atklāj, ka: "Dziesmu ciklā "Ūdens" ir akcentēti dzīvības, ūdens un cilvēka attiecības. Tāpat kā ūdenim ir vairāki stāvokļi – gan kustīga, gan miera, gan sasaluma, gan tvaika veidā, arī koncertā skaņās tas būs jūtams. Mārtiņš Brauns ir lieliski izpratis šo tēmu un ļoti dziļi, nopietni strādājis, lai maksimāli attēlotu dažādās ūdens stadijas un evolūciju."

Kā netveramām saitēm
Katrā lasē, mirklī vienots viss.
Un cilvēkbērna sapnis ūdens klajā
Uz mūžiem paliek ierakstīts.

/ Igo /

Dziesmas "Straume" un "Pamodini mani" no cikla ŪDENS (Igo dzeja, Mārtiņa Brauna mūzika): soundcloud.com/igomusic/igo-straume, soundcloud.com/igomusic/igo-pamodini-mani.

Biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


Войтирегистрация