ImproRoks’10 tuvojas

Elīna Simsone, 05.10.2010., 17:51

23.oktobrī muzikālajā klubā "Kabata" notiks jauno mūzikas grupu konkursa "ImproRoks2010" pirmais koncerts.

Līdz 10.oktobrim visām jaunām, ambiciozImproRoks’10 tuvojasām grupām, kuras vēlas parādīt savas spējas improvizēt un nebaidās dzirdēt profesionālu mūziķu ieteikumus, ir iespēja pieteikt savu dalību konkursā.

Konkurss norisināsies katru sestdienu muzikālajā klubā "Kabata" laikā posmā no 23.10. – 20.11. Katrā sestdienā uzstāsies trīs grupas, kuras izpildīs trīs dziesmas no sava repertuāra un viena tiks izlozēta konkursa norises laikā. Ceturtās dziesmas laikā tiks vērtēta grupas spēja dot savu skanējumu dziesmai, kas jau ir uzskatāma par Latvijas roka klasiku. Grupas vērtēs un ar profesionāliem ieteikumiem dalīsies, konkursa žūrija- komponists un dziedātājs Niks Matvejevs, grupas "Dzelzs vilks" solists Juris Kaukulis, grupas "Keksi" bass un līderis Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs, kā arī citi profesionāli mūziķi. Katra sestdienas vakara uzvarētāji tiks tālāk uz finālu, kas norisināsies 20. novembrī. Finālā grupas cīnīsies par iespēju uzstāties uz galvenās skatuves un iesildīt ārzemju māksliniekus festivālā "Saldus Saule 2011" , Vjačeslava Mitrohina simpātijas balvu – dziesmas ieraksts MMBand Studio, kā arī iespēju saņemt profesionālu konsultāciju pie vokālās pedagoģes un dziedātājas Janas Čakstes.

Lai pieteiktos, grupām ir jāaizpilda pieteikuma anketa, jāiesniedz trīs dziesmu ieraksti un grupas foto. Sīkāka informācija par grupu pieteikumiem pieejama pasākuma oficiālajā mājas lapā www.improroks.lv.

Pirmais "ImproRoks" konkurss notika 2009.gadā un tajā uzvarēja grupa Man-hu. Finālā grupu profesionalitāti vērtēja Mārtiņš Freimanis un Pits Andersons.

Konkursu atbalsta dizaina studija "Graphic.lv", "Dreamer" vīni , maiznīca "Flora".
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


Войтирегистрация