Ingus Pētersons kopā ar vīru koriem koncertā 8. martā Kultūras un atpūtas centrā "Imanta"

Ieva Strazdiņa, 03.03.2015., 11:57

8. martā plkst. 16.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks koncerts "Es vēlos tev dāvināt rozes" – muzikāls veltījums sievietēm.

"Es vēlos tev dāvināt rozes"Koncertā piedalīsies solists Ingus Pētersons, vīru koris "Absolventi" un Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes jauktā kora "Aura" vīru grupa diriģenta Edgara Vītola vadībā. Koncerta īpašie viesi - komponisti Ilze Arne un Māris Lasmanis.

Koncerts ir sirsnīga dāvana sievietēm īpašā marta dienā, apjūsmojot viņu skaistumu un pievilcību. "Koncerta programmā iekļautas dziesmas, kuras izceļ sieviešu daili, cildina to un stāsta par nesavtīgu vīriešu mīlestību pret sievieti - gan klasika, gan tautas mūzika un pazīstamas melodijas, gan jauni, tieši šim koncertam veidoti aranžējumi", stāsta diriģents Edgars Vītols.

Koncertā dzirdēsim Emīla Dārziņa skaistākās solo dziesmas, kuras kopā ar Ingu Pētersonu izpildīs komponiste un koncertmeistare Ilze Arne, savukārt, E. Dārziņa liriskās kora dziesmas atskaņos vīru koris "Absolventi". Koris "Absolventi" kopā ar komponisti izpildīs arī vīrišķīgo Ilzes Arnes ciklu "Rīgas Dainas". Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes jauktā kora "Aura" vīru grupas un vīru kora "Absolventi" izpildījumā dzirdēsim arī komponista Māra Lasmaņa oriģināldziesmas, kuras pie klavierēm pavadīs pats komponists. Kopā ar Ingu Pētersonu un mūziķiem Dāvi Engeru (basģitāra), Jāni Ločmeli (bungas) un Māri Lasmani (taustiņi) kori izpildīs arī Ivara Vīgnera, Raimonda Paula, Jāņa Veismaņa u.c. komponistu dziesmas.

Ieejas maksa koncertā - EUR 3.00.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kā arī norises vietā pirms pasākuma.

Rīgas kultūras un atpūtas centrs "Imanta". Anniņmuižas bulvāris 29.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация