Io, Saturnalia

Lauris Ābele, 14.12.2009., 17:29

Ir pienācis decembris, un lielāko pilsētas daļu ir pārņēmusi burzma.

"Izšķērdības groži ir atlaisti. It visur ir dzirdama rosība un gatavošanās kam nozīmīgam, radot iespaidu, ka Saturnam veltītās dienas kā īpaši atšķirtos no ikdienas… Ja jūs būtu šeit, es jūs labprāt uzrunātu un vaicātu par svinību plāniem. Vai svinēsim mums ierastā garā, vai arī, lai izvairītos no vientulības, kopīgi ieturēsim kārtīgas  vakariņas un nometīsim togas."

Seneka (Vēstules, 18)

15. decembrī līdz Saturnāliju sākumam būs palikušas tikai divas dienas. Pēc tam lūgsim visvarenajam Saturnam bagātīgu nākamā gada ražu, svinot auglības un pārticības svētkus. Cienāsim dievus ar šā gada veltēm un mielosimies paši, lai nākamais gads mums dotu spēku un vairotu Impērijas varenību.

Simboli mainās, bet būtība... cilvēks grib svētkus. Kā miesai, tā garam. Miesas uztveres spējas gan ir visai ierobežotas, toties gara grožus mēs izvēlamies katrs pats. Tieši gars ir spējīgs reģistrēt un uztvert manifestācijas fenomenu. Nereti šī manifestācija pieņem mākslas formu, tieši saistītu ar kādu no maņām.

15. decembrī, astoņos vakarā, Ģertrūdes ielā 101a, teātra "United Intimacy" telpās jūs, ja vien vēlēsities, varēsiet stāties priekšā mūžīgo sāpju frekvenci meklējošo Claustrum "Rudens lapu" sniegtajam jūtu un gara pārdzīvojumam, kā arī "Tesas" un "Soundarcade" savienības, "Bigbenda", iemiesotajai tīrā spēka manifestācijai.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


Войтирегистрация