Izdos grupas "Mono" koncerta ierakstu

SKYR, 21.03.2010., 17:56

Aprīļa beigās tiks izdots grupas "Mono" pirmais koncerta ieraksts "Holy Ground: NYC Live with The Wordless Music Orchestra".

Pagājušā gada 8.maijā japāņu instrumentālās ģitārmūzikas kvartets ar vērienīgu koncertu Ņujorkā atzīmēja vairākas likumsakarības – savas pastāvēšanas desmitgadi, desmit gadus kopš sava pirmā koncerta ASV, kas arī notika Ņujorkā, kā arī sava tobrīd jaunākā studijas albuma "Hymn To The Immortal Wind" izdošanu. Ar savas izdevniecības ASV "Temporary Residence" palīdzību tika noorganizēts vienreizējs pasākums – "Society for Ethical Culture" koncertzālē grupa uzstājās kopā ar 24 mūziķu lielo "The "Mono"Wordless Music" orķestri. Koncerts tika iemūžināts gan audio, gan video formātos. Nu pienācis laiks to ļaut baudīt arī tiem, kas klātienē koncertu nedzirdēja un neredzēja.

Koncerta ieraksts "Holy Ground: NYC Live with The Wordless Music Orchestra" tiks izdots 27.aprīlī – ASV to materializē izdevniecība "Temporary Residence", bet Eiropā – "Conspiracy Records". Jau šobrīd tiek pieņemti iepriekšpasūtījumi abiem formātiem, kuros ieraksts būs pieejams. Pieticīgākajiem pieejama CD/ DVD versija, taču jārēķinās, ka tā būs piekāpšanās izvēlīgākajiem, kuriem ieraksts tiek piedāvāts 3xLP/ DVD versijā, kuras vinila plašu sadaļa ir arī par divām kompozīcijām bagātāka nekā pirmā.

Kā jau ziņots, 30.martā Ģertrūdes ielas teātrī Rīgā uzstāsies vieni no desmitgades ievērojamākajiem instrumentālās ģitārmūzikas jeb t.s. post-rock žanra pārstāvjiem – grupa "Mono" no Japānas. Pēc debijas EP izdošanas 2000.gadā un pirmajiem koncertiem ārpus dzimtās Japānas, grupu pamanīja Džons Zorns un pirmais ilgspēlējošais studijas albums "Under The Pipal Tree" iznāca jau ar izdevniecības "Tzadik" gādību. Kopš tā laika "Mono" nepaguruši ir turpinājuši koncertēt, iepazinuši leģendāro Stīvu Albīni un viņa Electrical Audio studiju Čikāgā un ciešā sadarbībā ar viņu ierakstījuši savus pēdējos trīs studijas albumus. Rezultāts - stabila un neapstrīdama vieta post-rock kā žanra goda sardzē.

Biļetes uz koncertu Rīgā nopērkamas www.bezrindas.lv, to cena – LS 12.00.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


Войтирегистрация