"Borowa Mc" izsludina Mīlestības vakara radošo konkursu

Ilona Brūvere, 10.02.2010., 09:33

Grupa "Borowa Mc" aicina atsaukties tos jaunos dzejniekus, kuri vēlas dalīties ar saviem emocionālajiem garadarbiem kopīgā muzikāli literārā Mīlestības vakarā, kas notiks 24.februārī Mākslas darbinieku namā.

"Pārskatot grupas piecu gadu muzikālo veikumu, secinājām, ka repertuārā ārkārtīgi daudz dziesmu ir tieši par mīlestību. Varbūt tāpēc, ka paši esam jauni un mīlestība šķiet galvenais dzīvē, tā iedvesmo un ceļ mūs spārnos, vai arī tāpēc, ka mīlestība ir visapkārt. Mīlestības vārdi, iespējams, ir skaistākie vārdi," skaidro grupas "Borowa Mc" solists Aigars Runčis. "Esam nolēmuši šajā koncertā parādīt, kā mēs esam uzrunājuši Mīlestību. Esmu pārliecināts, ka šīs dziesmas liks iepukstēties klausītāju sirdīm, jo vienlaikus liks iekustēties pazīstamām stīgām."

Mīlestības vakarā grupa akustiski spēlēs īpašu mīlestības dziesmu programmu ģitāras, taustiņu un perkusiju pavadījumā, bet apmeklētāji varēs baudīt gan dziesmas, gan dzeju, gan dejas, gan arī omulīgi iekārtoties uz spilveniem, dzerot karstās tējas un citus bufetes "Gauja" piedāvātos dzērienus.

Konkursa uzvarētājiem būs iespēja uzstāties kopā ar grupu "Borowa Mc" ar savas dzejas priekšlasījumu 24.februārī, plkst. 19, Mākslas darbinieku namā, Vaļņu ielā 9, Vecrīgā muzikāli literārajā grupas "Borowa Mc" Mīlestības vakarā.

Savus radošos darbus dzejas formā kopā ar kontaktdatiem (vārds, uzvārds, vecums, dzīvesvieta, e-pasts, telefona numurs) un īsu aprakstu par sevi (ne vairāk kā 2000 zīmes) lūdzam iesūtīt līdz šī gada 17.februārim uz e-pastu borowa@borowa.lv ar norādi "Mīlestības vakara konkursam".

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 22.februārī grupas mājas lapā un grupas mūzikas profilā portālā Draugiem.lv.

Savukārt biļetes uz pasākumu var iegādāties jau tagad www.bilesuserviss.lv.
Papildus informācija par koncertu Mākslas darbinieku nama mājas lapā.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация