Jaunā mūzikas videoklipa "Falling" prezentācija

Filips Muntikovs, 24.09.2015., 08:53

23. septembrī klajā nācis grupas "Donis V" debijas mūzikas videoklips "Falling", kura pamatā ir Viestura Doņa rokbalāde par kaislīgu mīlestību.

"Donis V"Jaunās dziesmas klips tapis sadarbojoties pazīstamiem pašmāju mūziķiem (Andris Reinis - bungas, Aivars Vīksna - bass, Viesturs Donis - ģitāra) ar pieredzes bagāto britu vokālistu Endiju Fosteru (Andy Foster).

"Donis V" ir rokmūzikas grupa, kas dibināta 2014.gadā un muzicē "Melodic Hard Rock/AOR" stilā. Mūziķi ir ierakstījuši pirmos singlus, un uzņēmuši videoklipu "Falling", kā arī turpina cītīgi strādāt pie jaunām dziesmām (youtu.be/65zTQgawm2c).

Grupas līderis ģitārists un komponists Viesturs Donis savas mūziķa gaitas sācis ģitārmūzikas zelta laikmetā astoņdesmitajos, piedaloties ierakstos un dzīvajos koncertos gan kā sesiju mūziķis ("Skyforger" u.c.), gan kā pastāvīgs grupas dalībnieks, neaizmirstot pasniegt ģitārspēli.

Divtūkstošo gadu sākumā dzīvojis un pieredzi smēlies Amerikā, iegūstot savam ģitāras skanējumam tipisku tā reģiona spēlēšanas manieri.

Bundzinieks Andris Reinis spēlējis daudzās grupās, no kurām atpazīstamākās ir "Arka un "Zodiaks". Astoņdesmitajos gados kopā ar grupu "Zodiaks" sasniedzis galvu reibinošus komerciālus panākumus, pārdodot kopskaitā ap 20 miljoniem ierakstu bijušajā Padomju Savienībā un līdz ar atpazīstamību iemantojot lielu fanu pulku.

Aivars Vīksna ir viens no pieprasītākajiem Latvijas basģitāristiem, kas sadarbojies ar daudziem Latvijā populāriem dziedātājiem, komponistiem un mūziķiem, kā arī bijis ilggadējs grupas "Credo" dalībnieks un izlaidis savu solo albūmu (www.bass.suppermusic.net/index.html)

Angļu vokālists Endijs Fosters (Andy Foster) ir pieredzes bagāts profesionāls mūziķis, multiinstrumentālists, aranžētājs un komponists. Viņš ceļo pa pasauli ar koncertiem un raksta savu solo albumu. Endijs speciāli bija atlidojis uz Latviju, lai filmētos grupas jaunajā videoklipā un ņemtu personisku dalību singla tapšanā.

Videoklipa režisors ir Silvestrs Streičs un sižeta pamatā ir kaislīgs mīlas stāsts. Pati filmēšana aizņēma piecas dienas un tā tapšanā iesaistījās klubs "Secret Garden". Filmēšanas projekta dalībnieki piedzīvoja neaizmirstamus mirkļus jūras malā, gan braucot ar 1959. gada kadiljaku, gan cenšoties izvairīties no avārijas situācijām, kā arī paralēli baudīja lielu uzmanību no apkārtējiem vērotājiem.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация