Jūrmalā notiks grupas "Smokie" jubilejas koncerts "50 Years In Rock"

Levs Berezins, 18.03.2015., 09:39

Savu jubilejas koncertu leģendārā grupa "Smokie" svinēs 19. jūnijā " Dzintaru" koncertzālē.

"Smokie"2015. gada februārī paiet tieši pusgadsimts pēc pirmā grupas koncerta. Sākotnēji grupa tika nosaukta "The Yen", tad "The Sphynx" vēlāk "Essence". Grupa tika izveidota 1963.gada oktobrī pēc Rona Kelly un Alana Silsona tikšanās "Mura" mūzikas veikalā Bredfordā. Divas dienas vēlāk viņiem pievienojās Chris Norman. Veselu gadu viņi pavadīja mēģinājumos, meklējot piemērotu basa spēlētāju, un tikai 1965. gadā sākumā ar Terry Attle ierašanos, sastāvs bija sakomplektēts pilnībā un februārī grupa sniedza savu pirmo koncertu "Birkenshou" skolā.

Pagāja vēl desmit gadu, lai sasniegtu pašu augstāko mūzikas Olimpa virsotni. Nevīstošie hīti – "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Something's Been Making Me Blue", "Wild Wild Angels", "I'll Meet You At Midnight", "Living Next Door to Alice", "Lay Back in the Arms of Someone", "Needles and Pins" un "Stumblin' In" – pārvērta māksliniekus par superzvaigznēm un pacēla uz pasaules hītparāžu virsotnēm.

Eiropā grupa "Smokie" joprojām ir viena no populārākajām britu grupām. Savas karjeras laikā grupa ir saņēmusi iespaidīgu kolekciju - sudraba, zelta un platīna diskus. Albumi tika pārdoti miljoniem kopiju visā pasaulē.

Biļetes visās "Biļešu Serviss" kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация