Ķīpsalu jau ieskandina Rīgas Ziemassvētku koncerta melodijas

Inese Libere, 22.12.2015., 13:36

Gatavojoties Rīgas Ziemassvētku koncertiem Ķīpsalā 25. un 26. decembrī, Ieva Kerēvica, Elīna Šimkus un citi iemīļoti mūziķi, piesaucot sniedziņu, jau dungo: lai tik snieg... šai Ziemsvētku naktī, kas sasildīs mūs...

Ieva KerēvicaRīgas Ziemassvētku koncerta māksliniekiem šis ir saspringts laiks, jo norit aktīvi mēģinājumi koncertiem. Un kur nu vēl pārējās lietas... Pat starpbrīžos darbojas čaklie rūķīši, tostarp arī Elīna Šimkus, kas velti laiku netērē un steidz vēl darināt dāvaniņas saviem mīļajiem. Noskaties video: ej.uz/rukji.

Ievas Kerēvicas saimtainā balss, dziedot Raimonda Paula "Ziemeļblāzmas romanci" un citas Ziemassvētku dziesmas, jau uzbur īstu svētku sajūtu, bet koncerta mākslinieciskais vadītājs Rūdolfs Bērtiņš ir ne vien perfekti noorganizējis mēģinājumu, bet arī iejuties solista lomā, visus pārsteidzot ar patīkamu, skanīgu tenoru!

Savukārt diriģents Kaspars Ādamsons čakli strādā gan ar solistiem, gan ar orķestri un koriem. Viņa diriģenta zizlim klausa gan mazais Patriks Tabaks, kas dzied pat prezidentiem, un jaunais operas talants Kalvis Kalniņš, gan pieredzējušais Vidzemes kamerorķestris un dziedošie jaunieši – 2. ģimnāzijas koris un jauktais koris "Aura".

Rīgas Ziemassvētku koncertos uz skatuves kāps arī izcilais pianists Vestardu Šimkus un populārais dziedātājs Marts Kristiāns Kalniņš, kas priecēs ikvienu koncerta klausītāju. Uz tikšanos koncertos 25. decembrī plkst. 15.00 un 26. decembrī plkst. 17.00!

Koncertu rīko "BT 1 Music" ar Rīgas domes atbalstu.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация