Līdz ar pirmās zāles atklāšanu klāt arī "Lielā dzintara" mājas lapa

Andrejs Kozlovs, 19.10.2015., 15:34

Šajā nedēļas nogalē, līdz ar Liepājas koncertzāles atvēršanu un pirmo koncertu sāk darboties arī "Lielā dzintara" mājas lapa.

 "Lielā dzintara" KamerzāleLai saziņa ar Liepājas koncertzāli būtu ērti pieejama un sasniedzama ikvienam interesentam, klāt ir "Lielā dzintara" mājas lapa www.greatamber.lv. Tā kalpos par galveno informācijas avotu saziņai ar pašmāju un ārzemju koncertzāles viesiem un sadarbības partneriem. Mājas lapā apmeklētāji var iepazīties ar gaidāmo pasākumu kalendāru, koncertu programmām, kā arī uzzināt vairāk par koncertzāles tapšanas gaitu, sniegtajiem pakalpojumiem un citām aktualitātēm.

Neatņemama "Lielā dzintara" ikdienas sastāvdaļa ir arī tiešā komunikācija ar saviem lojālajiem sekotājiem sociālajos tīklos Facebook, Twitter un Instagram, kur ātri un ērti iespējams uzdot sev interesējošus jautājumus, uzzināt interesantus faktus, piedalīties konkursos.

Kā jau iepriekš minēts, šajā nogalē ar trīs koncertu sēriju tiks atklāta kamerzāle. Sestdienas, 17. oktobra vakarā kamerzāli ieskandinās Liepājas Simfoniskā orķestra kameransambļi un vijolniece Ilze Zariņa. Savukārt nākošajā dienā koncertu sērija turpināsies ar diviem - dienas un vakara koncertiem, kuros klausītājus priecēs Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas talantīgākie audzēkņi un izcilo mūziķu - Berlīnes Filharmonijas orķestra stīgu instrumentu kvintets.

Daži desmiti biļešu vēl ir pieejamas uz vakara koncertiem, kamēr jauno talantu koncerts ir teju izpārdots.

Informācija par koncertu programmām, biļešu iegādi "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация