Koncerts Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 16.07.2015., 17:29

Ceturtdien, 23. jūlijā no plkst. 19.00 uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves uzstāsies pašmāju psihodēliskā roka grupa "The Pink Elephant", grupa "Garbanotas Bosistas" no Lietuvas un ģitārists Misha Gimmervert no Izraēlas.

"Garbanotas Bosistas""The Pink Elephant" ir jauna pašmāju psihodēliskā roka grupa, kas sastāv no 4 dalībniekiem: Edvards Broders (ģitāra), Rūdolfs Ozols (ģitāra), Alberts Levics (bass) un Kalvis Sležis (bungas). Mūziķi nāk no dažādām vidēm - blūza roka, džeza, indie mūzikas. Viņi piedalījušies dažādos projektos, piemēram, "Pyro Trees", "Moonhouse", "MonkeyRocks", "Bunch of Gentlemen" un citos.

Grupā visi dalībnieki dzied, čukst un vaid, arī daudzbalsība ir raksturīga iezīme viņu tēlā. Katra dziesma ir kā ceļojums laikā un telpā, kas mudina klausītājus ne tikai aizvērt acis un aizdomāties, bet citreiz arī sākt dejot. Tas ir tas, ko viņi sauc par psihodēlisko roku.

"Garbanotas Bosistas" (Cirtainais basists), psihodēliskā roka četrinieks no Viļņas, Lietuvas, ir pierādījums tam, ka mūžīgās mīlestības, miera un rokenrola krāsas var atrast savu vietu uz šodienas Baltijas mūzikas skatuves. Grupu izveidoja divi brāļi, Mantas (solo ģitāra) un Šarūnas (ritma ģitāra, vokāls) Joneikis, kura pirmie ģitāras skolotāji bija franciskāņu mūki no vietējās baznīcas. Viņu pirmā skatuves uzstāšanās bija ar kristīgo grupu. Bet tad notika negaidītais - brāļi atklāja psihodēlisko roku.

2008. gadā grupa uzsāka savu darbību kā "Garbanotas Bosistas", retro rokeri, pietiekami moderni, lai patiktu indie bērniem. Ja apmeklēsiet grupas koncertu, jūs dzirdēsiet Trippy, rokenrola un tautiskuma skaņas, atgādinot par mūsdienu indie grupām, piemēram, "Fleet Foxes". Grupa aizvadījusi veiksmīgu koncertu "Positivus" (Latvija), lielākajā festivālā Baltijas valstīs un uzstājušies dažādos citos plaša mēroga festivālos. "Garbanotas Bosistas" tagad sastāv no 4 dalībniekiem: Joneikis brāļiem, Kipras Pugačiukas (bass) un Jonas Narbutas (bungas).

Misha Gimmervert ir komponists un ģitārists no Izraēlas. Viņa mūziku var definēt kā neofolk ( etniskā un meditatīvā ), iedvesmojoties no Vidusjūras tuksneša rēga, kas runā par mieru un bezgalīgi plūstošo kustību. Satur dažādu toņu mūzikas kultūru , piemēram, ambient , tribal mūziku, psihodēliju , klasisko spāņu un rietumu akustisko ģitāru.

Ieeja bez maksas. Pasākuma laikā darbosies brīvdabas kafejnīcas. Norises laiks no 19.00-23.00.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация