Kora "Namejs" 25 gadu jubilejas koncerts

Ieva Strazdiņa, 30.04.2015., 08:28

Svētdien, 3. maijā plkst. 16.00 Rīgas kultūras un atpūtas centrā "Imanta" valsts svētku noskaņās aicinām uz jauktā kora "Namejs" 25 gadu jubilejas koncertu "Viss, it viss ir skanēšana".

Kora "Namejs" 25 gadu jubilejas koncerts Jauktā kora "Namejs" 25 gadu jubilejas koncertprogrammā apkopotas muzikālas atmiņas par pēdējos piecos gados kopīgi paveikto – koncerta koris atskaņos latviešu tautas mūziku, un kopā ar instrumentālo grupu izpildīs Endrū Loida Vēbera, Karla Orfa un Raimonda Paula populāros skaņdarbus. Koncertā piedalīsies koncertmeistare Arita Orrava un instrumentālā grupa Daiņa Strožas vadībā. Koncertu vadīs Gunta Reķe.

Jauktais koris "Namejs" dibināts 1989. gadā, tā mākslinieciskais vadītājs ir Uģis Reķis, diriģente – Lāsma Pommere. Koris par savas darbības mērķi uzskata latviešu kultūras muzikālā mantojuma saglabāšanu, popularizēšanu, labas kvalitātes mūzikas izpildījuma sniegšanu klausītājiem. Savas pastāvēšanas laikā koris ir aktīvi un veiksmīgi piedalījies Latvijas koru dzīvē - Vispārējos Latviešu Dziesmu svētkos, Baltijas un Ziemeļvalstu Dziesmu svētkos, koru konkursos un skatēs, tostarp "Namejs" ir muzicējis arī ārpus valsts robežām, gūstot starptautisku atzinību.

Biļetes cena: EUR 2.00. Biļetes nopērkamas norises vietā pirms pasākuma.

Koncertu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация