Igauņu psihedēliskās elektronikas apvienība "Kosmofon" atgriežas Latvijā

Natalie Mets, 28.06.2011., 11:33

Jūlija sākumā Latvijā otrreiz viesosies daudzsološā mūziķu apvienība "Kosmofon" no Tallinas, lai sniegtu koncertus un viesotos radio pārraidēs.

Igauņu psihedēliskās elektronikas apvienība "Kosmofon" atgriežas Latvijā

Jūlijā grupa iecerējusi nelielu sevis popularizēšanas izbraucienu pa Latviju un Lietuvu – piecus koncertus piecās pilsētās. To skaitā uzstāšanās notiks arī Liepājā (2.jūlijā klubā "Fontaine Palace") un Rīgā (7.jūlijā klubā "Nabaklab"), kur grupa uzstājās pavasarī savas pirmās viesošanās Latvijā laikā. 30.jūnijā un 1.jūlijā plānotas "Kosmofon" vizītes "Radio 101" un "Rietumu Radio" ēterā.

Grupas kodols – Martins Laksbergs (Martin Laksberg) un Rasmus Lills (Rasmus Lill) – "Kosmofon" darbojušies jau kopš 2008.gada. Nesen trešo grupas dalībnieku Martenu Kuningasu (Marten Kuningas) aizstājis taustiņinstrumentālists Andress Nelvaks (Andres Nõlvak), un pēdējo 8 mēnešu laikā "Kosmofon" dzīvē piedzīvoti spilgtākie notikumi – igauņu klausītāji balsojot grupu izvēlējās par iesildītājiem grupas "Cut Copy" koncertā Tallinā martā, viņi piedalījās "Tallinas mūzikas nedēļā", kā arī nofilmēja video dziesmai "Kosmosekajakad". Rudenī mūziķi sola savu debijas albumu, kā arī plāno vairākus koncertus ārvalstīs.

Internetā:
www.myspace.com/kosmofon
Kompozīcijas "Kosmosekajakad" video:
www.youtube.com/watch?v=WhDnW6fV5So

 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


Войтирегистрация