Krievijas pankroka grupas "Tarakany" koncerts

Edgars Āboliņš, 26.03.2011., 16:17

Leģendārā krievu pankroka grupa "Tarakany" pirmo reizi savu 20 gadu pastāvēšanas laikā sniegs koncertu Latvijā – Rīgā, klubā "Nabaklab" 22. maijā.

"Tarakany" ir viena no veiksmīgākajām un vecākajām pankroka grupām Krievijā, kas savu darbību sāka 1991. gadā un līdz šim izdevuši 13 albumus, kā arī neskaitāmus singlus un izlases. Kā saka paši mūziķi, "Tarakany" savā pastāvēšanas laikā Krievijas koncertturneju "Tarakany"ietvaros jau vairākas reizes nobraukuši 10 tūkstošus kilometru distanci no viena valsta gala līdz attālākajiem Krievijas nostūriem otrā pasaules malā. Grupas pastāvēšanas laikā nospēlēti koncerti ar zināmākajām pankroka grupām pasaulē – "Misfits", "NOFX", "Sex Pistols", "Stranglers", "The Exploited" un citām.

2011. gadā, "Tarakany" atkal dodas Eiropas koncertturnejā ar nosaukumu "Rockets from Russia over Europe", kuras ietvaros notiks arī uzstāšanās Rīgā.

Par "Nabaklab" koncerta iesildītājiem izvēlēta pašmāju grupa "Sound Religion", kurā spēlē arī viens no Latvijā atpazīstamākajiem perkusionistiem Nils Īle.

22. maija koncerts sāksies plkst. 20:00, biļetes pieejamas visās "Biļešu serviss" kasēs un internetā – www.bilesuserviss.lv, "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


Войтирегистрация