Labdarības koncerts Fredija Merkūrija piemiņai "R*ck You!"

Rolands Rekke, 25.11.2010., 17:32

Atgādinām, ka, šo sestdien, 27. novembrī alternatīvās mūzikas klubā "Melnā Piektdiena" pulksten 22.00 notiks labdarības koncerts "R*ck You!", kas veltīts Fredija Merkūrija nāves gadadienai.

Sadarbojoties ar biedrību "Jaunatne pret Aids", klubs "Melnā Piektdiena" šādu pasākumu organizē pirmo reizi. Visa vakara garumā būs iespēja uzzināt par biedrības darbu Latvijā, atbildēt uz jautājumiem un saņemt balvas no firmas "Contex". Pulksten 22.00 sāksies labdarības koncerts, kurā uzstāsies tādas Latvijas roka apvienības kā "Pūķa Gars", "Blacksmith", "Screampeace", "Fleksatons" un Rita Biezēka.

Koncerta pirmajā daļā tiks atskaņotas tikai grupas "Queen" radītas dziesmas, tādejādi godinot mūziķi – leģendu, un viņa devumu rokmūzikā. Otrajā daļā minētās grupas kāps uz skatuves, lai sniegtu publikai koncertu ar savām dziesmām.

Fredijs Merkūrijs, plašāk pazīstams kā britu rokgrupas Queen solists, bija persiešu imigrants, kurš agrā jaunībā pārcēlās uz dzīvi Anglijā. F. Merkūrijs kopā ar vēl 3 mūziķiem 1971. gadā dibina grupu Queen, kas ir radījusi tādas pasaulē pazīstamas dziesmas kā "We will rock you", "Bohemian Rhapsody", "We are the champions" un daudzas citas, kuras arī būs iespēja dzirdēt labdarības pasākumā Fredija Merkūrija piemiņai. Grupa pastāvēšanas laikā un pēc tā kopumā ir pārdevusi 300 miljonus (!) albūmu, kā arī 2001. gadā grupa Queen tiek ievietota rokenrola "Slavas Zālē".

1991. gadā Fredijs Merkūrijs mirst, taču ne sirgšana ar Aids un arī ne homoseksualitāte ir traucējusi piepildīt viņa paša teikto par sevi: "Es negrasos kļūt par zvaigzni - es būšu leģenda".

Vairāk informāciju var meklēt:
www.draugiem.lv/rockyou
www.melnapiekdiena.lv

Pasākumu atbalsta: "Contex", "Melnā piektdiena", "Grupa Lukss", Draugiem.lv
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


Войтирегистрация