Latvijas Radio 2 līgos Litenē

Laura Elizabete Vanaga, 17.06.2015., 07:05

Gatavojoties līgošanai, Latvijas Radio 2 (LR2) aicina uz Līgo vakara dižkoncertu "Līgojam Litenē!", kas 23. jūnijā plkst. 21.00 izskanēs arī Latvijas Radio 2 tiešraidē.

Ik gadu Latvijas Radio 2 Līgo vakara dižkoncerts klātienē pulcē tūkstošiem skatītāju, kuriem šogad skaistajā Litenes estrādē pievienosies iemīļotas Latvijas estrādes zvaigznes, kā Olga Rajecka, Liene Šomase, Ginta Krievkalna, Žoržs Siksna, Normunds Rutulis, Guntis Veits un Valters Frīdenbergs. Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies arī mūziķu grupa Kristapa Krievkalna vadībā un vairāki simti labāko Gulbenes novada koristu un dejotāju. Koncertu Litenē vadīs LR2 ētera balsis Velga Vītola un Kaspars Mauriņš, un tiešraidi radio varēs klausīties LR2 direktora Armina Roņa vadībā.

Pēc dižkoncerta līgotājus nakts ballē izklaidēs kvartets "Eolika", grupa "Credo" un daudzi citi mākslinieki. Neizpaliks arī Pliko skrējiens Jāņu dienas saullēktā, kura uzvarētājs arī šogad tiks pie vērtīgas balvas.

Tie, kuri LR2 koncertu "Līgojam Litenē!" vēlas apmeklēt klātienē, biļetes var iegādāties "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un internetā bilesuparadize.lv. Kā jau ierasts, uz šo koncertu ikvienam Jānim un Līgai, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, ieeja būs bez maksas.

Svētku gaidīšanas laikā Latvijas Radio 2 piedāvās arī īpaši veidotu muzikālu programmu ar reportāžām un sazvanīšanos no svētku norises vietām. Tāpat LR2 mobilajā lietotnē pieejama jauna dziesmu plūsma "Līgo", kurā izskan dzīvespriecīgas melodijas – gan Līgo un Jāņu dziesmas, gan tradicionālas un līdzi dziedamas ziņģes.

Radio pārraides iespējams klausīties ne vien radio uztvērējos, bet arī Latvijas Radio interneta vietnē latvijasradio.lv un LR2 bezmaksas mobilajā lietotnē. Latvijas Radio svētku jaunumiem aicinām sekot līdzi arī sociālo tīklu kontos twitter.com/LatvijasRadio, facebook.com/LatvijasRadio un draugiem.lv/latvijasradio.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация