"Le Petite Paris" koncerts

Justīne Jesikena, 23.03.2015., 09:21

28.martā plkst. 18:00 Bauskas pilī "Le Petite Paris" koncertprogramma "Es vēlētos ...". Koncertā skanēs populāras mūsdienu pasaules un latviešu melodijas, kā arī labi zināmas pagājušā gadsimta 30.-80. gadu dziesmas.

Marko OjalaMuzikālā ansambļa "Mazā Parīze" ("Le Petite Paris") koncertprogrammas repertuāra lielāko daļu sastāda labi zināmas, tomēr nekad nenovecojošas melodijas, īpašu akcentu liekot uz "musette" dzimtenes – Francijas dziesmām.

"La Petite Paris" grupas līderis un vadītājs ir somu akordeonists Marko Ojala, dzimis 1969. gadā Kalajoki, Somijā, muzikālo izglītību ieguvis Jyvāskyla Universitātē, bet kopš 2000. gada pastāvīgi dzīvo Latvijā. Ar savu niansēto un virtuozo akordeona spēli viņš izvirzījies par vienu no šodien pieprasītākajiem mūziķiem.

28. martā Bauskas pilī būs iespējams dzirdēt Francijas dziedamās un spēlējamās dziesmas, kam raksturīgs pavasarīgs dzīvesprieks, gaišs  sentiments un ikreiz kāda  mīlas stāsta  vēstījums. Grupa  aicina  uz koncertu visus, kam patīk dzīva mūzika un muzikālais tuvplāns, kas  tik ļoti atgādina Parīzes atmosfēru un ļauj iejusties  teiksmainajos franču nostāstos par dzīvi un mīlestību. 

​Ansambļa mūzika, tiks izpildīta augstā profesionālā līmenī, kas neatstās vienaldzīgu nevienu klausītāju sirdi, liks ceļot laikā un pasaulē, kopā ar lieliskajiem ansambļa mūziķiem. Skaņdarbus izpildīs mūziķi: Marko Ojala – vokāls un akordeons, Lauris Amantovs – trombons, Raivo Ozols – kontrabass, Raivo Stašans – saksofons.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Bauskas pils muzeja kasē, un rezervēt pa tālr. 63923793, 63922280 vai e-pastu: bauska.pils@e-apollo.lv. Rezervētās biļetes jāizpērk ne vēlāk kā 30 min. pirms pasākuma.

Biļetes cena : EUR 8,00.

Sīkāka informācija pieejama mājas lapā: www.bauskaspils.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация