"Lelle Alternatiiv" paziņo norises datumus

Lelle Alternatiiv team, 06.04.2010., 21:57

Igaunijā, Lellē notiekošais vasaras festivāls "Lelle Alternatiiv" atklāj tā šī gada norises datumus – otrā jūlija nedēļas nogale – 9. līdz 11. jūlijs.

Festivāla organizatori aicina grupas iesūtīt pieteikumus mājaslapā.

2004. gadā jaunu entuziastu vēlme veidot mūzikas festivālu rezultējās pirmajā "Lelle Alternatiiv", kas, lai arī savos pirmsākumos pulcēja vien septiņas grupas, nu krietni izaudzis un ik gadus klausītājiem piedāvā vairākus desmitus grupas no vairākām valstīm.

Festivāls šo gadu laikā kļuvis par nozīmīgu ikvasaras pulcēšanās vietu gan grupām un mūziķiem, gan apmeklētājiem, gan arī brīvprātīgajiem un citiem dalībniekiem.

Šīs vasaras "Lelle Alternatiiv" plāno pulcēt ap 75 muzikālas apvienības no dažādām valstīm, aptverot dažādus žanrus – gan rock, gan folk, gan elektroniskās mūzikas pārstāvjus.

Festivālā iecerētas četras skatuves, kā arī ar mūziku nesaistītas performances.

Savukārt, mūziķus organizatori aicina reģistrēties mājaslapā www.lellealternatiiv.ee, kur pēcāk tās apmeklētāji varēs klausīties un vērtēt grupas, tādā veidā palīdzot izvērtēt tās, kuras visvairāk gaidītas šajā vasaras festivālā. Tāpat festivāla organizatori aicina pieteikties brīvprātīgos, kas vēlās ar savu darbību un idejām palīdzēt un veicināt "Lelle Alternatiiv" norisi. Mājaslapā atrodama informācija par pieteikšanās procesiem, gaidāmo, kā arī iespēja izvēlēties sev tīkamāko veicamo darbu.

Festivāla "Lelle Alternatiiv" organizatori aicina mūziķus, brīvprātīgos un citus interesentus jūlija otro nedēļas nogali – no 9. līdz 11. jūlijam pavadīt Igaunijā, Lellē, skaistā Imsi kalna un ezera apkārtnē. Biļešu cena iepriekšpārdošanā ir 175 EEK (apmēram 11 EUR) vai 200 EEK (apmēram 13 EUR) festivāla laikā pie ieejas.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация