Liepājā jau otro gadu rīko "Ģitāristu svētkus"

Gints Purgailis, 25.08.2015., 10:16

No 31. augusta līdz 6. septembrim Liepājā notiks "Ģitāristu svētki 2015". Dalībai tajos aicināti pieteikties ģitāristi, ģitāristu ansambļi un instrumentālisti.

Liepājā jau otro gadu rīko "Ģitāristu svētkus"Šogad "Ģitāristu svētki" piedāvās plašu programmu nedēļas garumā un ikviens būs aicināts to apmeklēt bez maksas. Būs iespēja piedalīties muzikālās meistarklasēs, semināros, muzicēt kopīgos džema vakaros, apskatīt Liepājas roka izstādi, kā arī klausīties populāru mūziķu koncertos.

Tāpat kā pērn, tiks organizēts "Ģitāristu gājiens". Sestdien, 5. septembrī, ģitāristi no visas Latvijas soļos pa Liepājas centrālajām ielām, lai pēcāk kopīgā mēģinājumā gatavotos vakara lielkoncertam. Bet visas dienas garumā būs unikāla iespēja apskatīt Latvijā ražotu mūzikas instrumentu izstādi, kurā piedalīsies arī tādi pazīstami zīmoli kā "JZ Microphones" un "Bro Creation".

Ar svētku programmu aicinām iepazīties www.poprokskola.com un sociālajos tīklos. Dalībnieki savu dalību var pieteikt, aizpildot pieteikuma veidlapu šeit: www.poprokskola.com/#!itristu-svtki-2015/c16zh.

"Ģitāristu svētki 2015" notiks no 31. augusta līdz 6. septembrim Liepājā. Nedēļas garumā uz septiņām skatuvēm dažādās pilsētas vietās uzstāsies Ainars Virga ar Tomasu Kleinu, Edijs Šnipke, Ģirts Pavēnis, Viktors Vtorovs, Edgars Silacērps, Andris Ērglis, Strauts un daudzi citi. Būs iespēja dzirdēt arī Liepājas Pop/Rok skolas audzēkņu sniegumu.

Uz "Ģitāristu svētkiem" ielūdz Liepājas Pop/Rok skola, atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka Kurzemes Radio, Rietumu Radio un TV Kurzeme.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация