Liepājas Latviešu biedrības nama ballē uzstāsies Roberto Meloni

Laura Giptere, 20.02.2015., 08:17

Sieviešu dienai veltītā svētku balle "Sapņu Afrodīte" notiks 7. martā plkst. 20:00 Liepājas Latviešu biedrības nama (LLBN) lielajā zālē. Daiļo būtņu acis un sirdis iekvēlinās īpašs Roberto Meloni muzikālais veltījums sievietēm un par balles tālāko atmosfēru rūpēsies muzikālā grupa "Roja".

"Sapņu Afrodīte"Gan sievietēm, gan vīriešiem, neatkarīgi no vecuma, šī diena ir kā vēl viens mirklis, lai atcerētos par to, cik svarīga, mīlama un iepriecināšanas vērta ir katra sieviete. Tieši tādēļ itāļa Roberto koncertprogramma ir kā slavinājums tik ļoti īpašajām Latvijas sievietēm, kā arī atgādinājums vīriešiem – mīlēt, cienīt un aplidot savas dārgās sievietes, ne tikai svētkos, bet arī ikdienā. Roberto veltījums sievietēm tiks izpildīts piecās valodās – itāļu, spāņu, portugāļu, franču un, protams, latviešu. Balles apmeklētāji varēs izbaudīt ne vien mīlestības apliecinājumu dziesmas sievietēm, bet arī jautrus un asprātīgus hītus no šova "Izklausies redzēts".

Savukārt grupa "Roja", kas šogad svin 15 gadu jubileju, ballē dziedās par mīlestību, jūru un dzīves vētrām. Grupas "Roja" dzīvespriecīgie mūziķi ir izdevuši 4 albumus, spēlējuši neskaitāmi daudz koncertos un ballēs, kā arī aktīvi piedalās "Latvijas Radio 2" aptaujās, "Latvijas šlāgeraptaujā", "Dzintara dziesma" u.c.

Kā ierasts, LLBN balles ir ļoti pieprasītas, tāpēc aicinām galdiņu rezervāciju neatlikt. Biļešu tirdzniecība un galdiņu rezervācija uz šo balli notiek kopš 17. februāra. To iespējams izdarīt LLBN kasē, Rožu lauk. 5/6, vai pa tālruni – 634 238 29.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


Войтирегистрация