"LMT Summer Sound" ieskaņas pasākums norisināsies "EGO Club"

Ingars Jūrmalis, 06.07.2015., 07:46

Liepājas pludmalē 10. un 11. jūlijā norisināsies festivāls "LMT Summer Sound", kas ar vērienīgu programmu priecēs pilsētas iedzīvotājus un viesus.

"LMT Summer Sound" ieskaņas pasākums norisināsies "EGO Club"Ceturtdien, 9. jūlijā, Liepājas "EGO Club" tiks notiks festivāla atklāšanas ballīte, taču noslēguma pasākums svētdien, 13. jūlijā norisināsies Liepājas pludmales kafejnīcā "Cukurfabrik’ ".

Visi "LMT Summer sound" un naktsdzīves mīļotāji tiek gaidīti "EGO Club", kad atklāšanas pasākumā uzstāsies DJ Vento, "EGO Dance girls", un uzrādot festivāla aproci būs iespēja iegādāties speciālos "LMT Summer Sound" preparty "Red Bull Summer Edition" kokteiļus par īpaši vasarīgām cenām.

Svētdien, pludmales kafejnīcā "Cukurfabrik’", kas atrodas Liepājas pludmalē pie centrālās glābšanas stacijas, visas dienas garumā īpaši saulainā un mierīgā gaisotnē, house mūzikas ritmos kopā ar DJ Majestik /"Release Your Ego"/ un DJ Hipp tiks aizvadīts festivāla afterparty. Arī "Cukurfabrik’", uzrādot festivāla aproci, būs iespēja iegādāties "Red Bull Summer Edition" kokteiļus par īpašām cenām.

"EGO club" atrodas Liepājā, Lielā iela 7 un vasaras sezonā darbojas piektdienās un sestdienās no 22.00, taču terase atvērta jau no plkst. 18.00. 9. jūlijā "EGO Club" terase atvērta no plkst. 18.00, klubs – no plkst. 22.00. Vairāk informācijas par pasākumiem: www.egoclub.lv.

Pludmales kafejnīca "Cukurfabrik’" atrodas Liepājas pludmalē pie centrālās glābšanas stacijas, ir atvērta katru dienu no plkst. 11.00, bet trešdienās, piektdienās un sestdienās norisinās pasākumi – vairāk informācijas: www.fb.me/Cukurfabrik.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация