Marijas Naumovas koncerta "Kādā jaukā dienā" dziesmu aranžiju autors būs franču mūziķis Sebasjens Žinjo

Karine Kalniņa, 21.07.2015., 10:56

Vienmēr elegenatā un publikas iemīļotā dziedātāja Marija Naumova gatavo jaunu koncertprogrammu "Kādā jaukā dienā", ar kuru uzstāsies 27. augustā Jelgavā, 28. augustā Valmierā, 30. augustā Liepājā un 29. augustā Dzintaros festivāla "BIGBANK Latvijas pērles" ietvaros.

Marija NaumovaŠī programma būs īpaša ar to, ka visiem zināmās dziesmas šoreiz skanēs nedaudz citādāk, tā kā jaunās aranžijas ir veidojis franču mūziķis, ģitāras spēles virtuozs Sebastjens Žinjo (Sebastien Giniaux), kas ir viens no labākajiem ''manuš" (manouch) jeb čigānu džeza ģitāristiem pasaulē.

Koncerta programmā Marija atskatīsies uz muzikālajā karjerā paveikto - skanēs klausītājiem iemīļotas viņas repertuāra dziesmas jaunā aranžējumā, kā arī klausītājus priecēs īpaši pārsteigumi. Kopā ar Mariju koncertos uzstāsies īpašie viesi no Francijas - Sebastjens Žinjo (Sebastien Giniaux) un Samī Dusso (Samy Daussat), kas Latvijas publikai ir pazīstami no Marijas iepriekšējiem projektiem Romani Rat un Pusnakts Parīzē, turklāt dziedātāja ir papildinājusi komandu un uzaicinājusi pievienoties mums vēl nezināmu, ļoti talantīgu vijolnieku Matiasu Levi (Mathias Levy).

Marija programmai gatavo arī pirmatskaņojumus, pie kuriem strādā kopā ar Sebastjenu Žinjo, Jāni Peteru un citiem.

Mūziķu pulku pavadīs mums zināmie - Rolands Beļēvičs (taustiņi), Ingus Feldmanis (ģitāra), Andris Buiķis (sitamie instrumenti) un Norberts Skraucis (bass).

Biļetes uz Marijas Naumovas koncertiem pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, koncertu norises vietās, kā arī interneta vietnē bilesuparadize.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация