"Master Musicians Of Bukkake" koncertu Rīgā ievadīs "Parára"

SKYR, 05.04.2011., 14:55

4. maijā Ģertrūdes ielas teātrī Rīgā gaidāmo mūziķu kolektīva "Master Musicians Of Bukkake" koncertu kā īpašie viesi ievadīs jaunais instrumentālās mūzikas trio no Valmieras – "Parára".

Kā apgalvo paši trio dalībnieki, ""Master Musicians Of Bukkake" koncertu Rīgā ievadīs "Parára""Parára" savā mūzikā apvieno izveicīgus ritmus ar pozitīvi lādētu intensitāti, kas nebūs sveša math rock/ experimental rock žanru piekritējiem, tomēr ļaus arī nepieradinātai ausij piekļūt viņu mūzikai". Neilgajā pastāvēšanas laikā apvienība jau paspējusi uzstāties vairākās pašmāju koncertvietās un brīvdabas festivālos. Pavisam nesen publiskots pirmais mūzikas video skaņdarbam "Just a figure of speech". Skaņdarbā un video, kas tika uzņemts marta pirmās svētdienas rīta pusē Ģertrūdes ielas teātrī kā dzīva uzstāšanās, piedalās arī ģitārists Edgars Rubenis.

Pēc pēdējiem koncertiem arvien vairāk cilvēku apgalvo, ka "grupai priekšā ir daudz" un ceļu tam pretim viņi ir sākuši pārliecinoši.

Kā ziņots iepriekš, 4.maijā Rīgā ar pirmo un vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies mūziķu kolektīvs "Master Musicians Of Bukkake" no ASV. Septets, kurā apvienojušies virkne leģendām apvītu Sietlas mūziķu, savā daiļradē iemieso Rietumu jeb "modernā" cilvēka priekšstatus par pasaules reliģiju, dažādu cilšu rituālās un meditatīvās, kā arī psihedēliskās rokmūzikas sakausējumu. "Tā ir nelegāla mūzika... Tas, ko viņi dara, ir krimināli sodāms. Paši redzēsiet!" publiski noelsās vijolnieks Eivinds Kangs (Eyvind Kang), kurš piedalījās kolektīva pirmā albuma ierakstā. Tiesa, Kangs nerunāja par atkārtotajiem šāvieniem no 9 mm kalibra ieroča, kas dzirdami "Visible Sign Of the Invisible Order" trīspadsmitajā skaņdarbā – vienā no tiem, kas ierakstīti neatklātos piekrastes mežos...

Biļetes uz koncertu 4.maijā Rīgā nopērkamas biļešu tirdzniecības vietnē internetā – www.bezrindas.lv. Biļešu cena ir Ls 8.00, taču, tuvojoties koncertam, tā pieaugs.

Parára – "Just a figure of speech".

Internetā: Myspace.com/mastermusiciansofbukkake


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


Войтирегистрация