Metāla Fantadroms

Mārtiņš Puriņš-Purviņš, 07.03.2011., 14:53

Piektdien, 11. martā, klubā "Melnā Piektdiena" tiek rīkots pasākums – Metāla Fantadroms.

Kā liek secināt pasākuma izvēlētaiMetāla Fantadromss nosaukums, koncertā tiks pārstāvēti dažādi metal mūzikas novirzieni. Uzstāsies: Diseim, Retrace My Life, Dehydrated Goat, Nighttales, Tautas Dēli, un Opifex (ex Cult Of Destruction) . Sīkāk par grupām:

Retrace My Life
(progressive death metal)
http://www.myspace.com/retracemylife
http://draugiem.lv/retracemylife
Retrace My Life ir grupa no Skrīveriem, kas spēlē death metal stila mūziku, kurā tiek apvienotas dažādas ietekmes no citiem metal mūzikas žanriem, tādējādi radot viņiem pašiem raksturīgu, savu skaņu, ko var ielikt progressive death metal lauciņā.

Nighttales
(gothic metal, gothic rock)
http://draugiem.lv/nighttales
Grupa, kas nāk no Jelgavas, ir salīdzinoši jauna apvienība, kurus var ielikt gothic metal, gothic rock žanra ietvaros. Nighttales mūzika, pēc viņu pašu raksturojuma, ir gotiskā roka apvienojums ar klasisko mūziku, kuram piedevām tiek likts klāt akadēmiskais vokāls.

Diseim
(doom metal/death metal)
http://www.myspace.com/diseim
http://draugiem.lv/diseim
Diseim radies 2007. gadā, kad bundziniekam Imantam Voveram (ex-Skyforger) un ģitāristam Dmitrijam Bulavskim radās vēlme atsākt spēlēt smagu mūziku, kas viņiem pašiem patiktu. Grupai, pievienojoties vokālistam Sergejam Stavro un basistam Aleksejam Makarovam, izveidojās pašreizējais savdabīgais skanējums, kas ir doom un death metal apvienojums.

Tautas Dēli
(thrash metal)
http://draugiem.lv/tautasdeli
Grupas aizsākumi ir radušies 2009. gadā, kad tās dalībnieki apvienojās, lai radītu smagu mūziku. Apvienības nosaukums un arī logo, jau iepriekš liek nojaust, ka grupas lirikas ir Latvijas zemi un valsti saistītām lietām, un grupas dalībnieku skatu uz apkārt notiekošo. Panāktais thrash mūzikas skanējums ir sanācis īpatnējs, iespējams pateicoties savdabīgajam vokāla pielietojumam.

Dehydrated Goat
(grindcore)
http://myspace.com/dehidratedgoat
http://draugiem.lv/dehydratedgoat
Kolektīvs, kas spēlē grindcore žanram raksturīgu mūziku, ir sanācis kopā tālajā 2006. gadā. Kā jau grind mūzikas virzienam mēdz būt raksturīgi, grupas mūzika un tematika ir par skatījumu uz pašreizējo sabiedrību. Tās deģenerāciju, muļķību un indivīda, kā personības, stiprumu vai vājumu, un tas viss tiek pasniegts uzkrītoši sarkastiskā un satīriskā manierē.

Opifex
(progressive death)
http://www.myspace.com/opifex
http://draugiem.lv/opifex
Death metal stilā spēlējoša grupa, kas savā skanējumā cenšas iepīt progressive un technical death elementus. Grupas pirmssākumi meklējami 2005.gadā, zem sākotnējā nosaukuma "Cult Of Destruction", zem kura 2008.gadā izcīnīta uzvara Latvijas jauno grupu konkursā "Fresh Blood". 2009.gadā grupas darbība tika pārtraukta, tomēr 2010. gada rudenī tā atjaunota ar 666 reižu lielāku sparu un enerģiju. Īsi pēc tam nosaukums mainīts uz Opifex.

Ieeja no plkst. 19.00, sākums 20.00. Ieejas maksa: 2 Ls
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация