Mežaparkā kopā ar Natāliju Imbrugliju un Tanitu Tikaramu uzstāsies grupa "Otra Puse"

Levs Berezins, 02.06.2015., 08:07

Muzikālo svētku "Live Under Sky" organizētāji paziņo, ka uz vienas skatuves kopā ar izpildītājām Natāliju Imbrugliju un Tanitu Tikаramu uzstāsies pašmāju grupa "Otra Puse".

Grupa "Otra Puse"2011. gadā atzinību no klausītājiem ieguva Normunda Pauniņa duetā ar Aiju Andrejevu iedziedātā dziesma "Ave Pali". Dziesma ieguva tik milzīgu klausītāju mīlestību un atbalstu, ka ierindojās 1.vietā "Muzikālajā bankā", tādējādi kļūstot par 2011. gada vērtīgāko dziesmu. "Ave Pali" izvēlēta arī par LNT seriāla "Nesaki man bizū" tituldziesmu.

Latviešu popmūzikas grupai "Otra puse" gads sācies ar panākumiem Latvijas Radio rok un podziesmu aptaujā "Muzikālā banka 2013". Jaunākā grupas albuma tituldziesma "Uzzīmē mani", kuru Normunds Pauniņš dzied duetā ar talantīgo dziedātāju Antru Stafecku, apkopojot žūrijas vērtējumu un klausītāju balsojumu, ierindojās godpilnajā 2. vietā.

Grupas pastāvēšanas laikā par hītiem kļuvušas tādas dziesmas kā "Pēc lietus", "Vēstules", "Nakts vai Rīts", "Ieskaties", "Dievs dod", "Rīga", "Ave Pali" un pēdējo gadu populārākais singls "Uzzīmē mani".

2004. gada sākumā grupas "Otra Puse" pēdējais albums "Uzzīmē mani" Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā "Zelta Mikrofons" jau atkal tika atzīts, kā labākais popmūzikas albums.

Biļetes visās "Biļešu Servisa" kasēs.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация