"Morea" atvadu koncerts

"Morea", 19.05.2010., 22:03

Šodien plkst. 21:00 ar koncertu klubā "Depo" savu noslēgumu piedzīvo "Morea" pasākumu sērija, kuras aizsākumi meklējami 2006.gadā.

Organizatori izsaka pateicību par sadarbību kluba Depo personālam, Haroldam, kā arī ikvienai dalības grupai un cilvēkiem, kuri apmeklējuši un atbalstījuši šo pasākumu aizvadīto četru gadu gaitā.

Uz skatuves kāps pašmāju mūzikas skatuves grupas Mirorrlake, Kief, Place of Fear, Well Set, Diseim un Phonic Psychomimesis."Phonic Psychomimesis"; Foto- Edgars Šulcs

Kā vieni no vakara "centrālajiem varoņiem" minama grupa Well Set no Liepājas, kuri maija mēnesī atgriezušies uz skatuves pēc ilgākas radošās pauzes un sastāva pārmaiņām, kuras vainagojušās ar jaunu programmu, vokāli instrumentālajiem plašumiem un studijas ierakstiem.

Jāatzīmē fakts par Well Set dalību franču hardcoe klasiķu Amanda Woodward koncertā Latvijā, uzvara Fontaine Palace rīkotajā Flashlight konkursā un dalība neskaitāmos brīvdabas mūzikas festivālos.

Turpretī īpašs pārsteigums klausītājiem varētu būt Riharda Bražinska un Raita Upena abstraktās mūzikas projekta Phonic Psychomimesis pirmā oficiālā uzstāšanās. Dueta mini-performance augštāvā sevī saturēšot manuāli randomizētas konkrētās un atrastās skaņas, kā arī trokšņa ekspresiju.

Apmeklētāju ievērībai, - ieeja no plkst. 20:00 / bez maksas.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat


Войтирегистрация