"Nabaklab" notiks ska un pankroka mūzikas koncerts

Edgars Āboliņš, 09.09.2010., 20:51

15. septembrī Nabaklab uzstāsies pašmāju punk apvienības "Freelancers" un "Cacophonics", kā arī Austrijas otrā lielākā ska grupa "The Stout".

Kaut gan 2006. gadā aizsākto "The Stout" daudzi dēvē par ska grupu, paši ansambļa dalībnieki tam negrib piekrist, jo katra individuālās intereses mūzikā ir tik dažādas, ka gadu gaitā "The Stout" dēvējuši sevi arī par bigbendu un orķestri un viņu spēlētajā mūzikā saklausāms gan ska un rokenrols, gan pankroks, gan meksikāņu mūzikas ietekmes.

"The Stout"

Nesen aizvadītas vairākas uzstāšanās dažādos festivālos Austrijā un šī būs pirmā reize, kad grupa dodas Austrumeiropas virzienā. Dažas dienas pirms koncerta Nabaklab, "The Stout" uzstāsies arī Liepājas klubā "Fontaine palace".

Austriešu pirmajā koncertā Rīgā par iesildītājiem izvēlētas pašmāju grupas "Freelancers" un "Cacophonics", pēdējie no kuriem atkal piedzīvojuši izmaiņas grupas sastāvā un noteikti skanēs nedaudz savādāk.

Kluba Dj zālē visu vakaru ska, punk, reggae un dancehall miksli spēlēs Dj Didzkins no grupas "Pnd".

15. septembra koncerta sākums ap 22:00.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация