NLM - nezināmā, neieteicamā grupas "LĪVI" mūzika 72-83

Juris Pavītols, 04.11.2010., 09:49

Visiem tiem, kam nebija iespēja apmeklēt festivālu "Bildes" Rīgā, tiek dota unikāla iespēja vēlreiz dzirdēt koncertu ar rokgrupas "Līvi" paša pirmā sastāva uzstāšanos Liepājas Latviešu biedrības namā 26. novembrī pulksten 19:00.

NLM - nezināmā, neieteicamā grupas "LĪVI" mūzika 72-83Tā būs "Līvu" mūzika, kas tika atskaņota no 1972. līdz 1983. gadam. "Līviem" to pastāvēšanas laikā bijuši trīs sastāvi, tomēr tieši pirmais ir vismazāk zināms. Kā uzskata Juris Pavītols, "Līvu" epopeja ir beigusies, tāpēc jābeidz ar sākumu un jāpierāda, ka "Līvi" mūžam dzīvi!

Koncertā uzstāsies grupas pamatsastāvs – Juris Pavītols, Valdis Skujiņš, Aivars Hermanis un Ritvars Knesis. Piedalīsies arī Zane Pavītola, Linda Stiebre, Baiba Dēķena, Raivis Bružis, Juris Voklkovs Aris Burkins.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Liepājas Latviešu biedrības nama kasēs. Līdz 16. novembrim cena ir Ls 3, bet nedēļu pirms koncerts cena būs Ls 5.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация