Noslēdzies grandiozākais pludmales festivāls "LMT Summer Sound"

Alise Pabērza, 13.07.2015., 13:13

Ar krāšņiem koncertiem sestdienas vakarā un ballītēm līdz pat rīta gaismai ir noslēdzies "LMT Summer Sound" šī gada festivāls.

Noslēdzies grandiozākais pludmales festivāls "LMT Summer Sound"Sestdienas vakara programmu atklāja Markus Riva, pēc kura publiku "uzspridzināja" Liepājā augsti novērtētie "Musiqq", savukārt viņus nomainīja mazā un trauslā Aminata, kura ar savu burvīgo balsi aizkustināja daudzus festivāla apmeklētājus. Vakaru uz LMT skatuves noslēdza norvēģu Nico&Vinz, kuri patīkami pārsteidza ar aktīvo komunikāciju ar publiku un izpildot savu lielāko hitu "Am I Wrong" pielika skaistu punktu šī gada festivālam.

Uz citām "LMT Summer Sound" skatuvēm uzstājās arī daudz citu pašmāju grupu un mākslinieku, gan "Astro’n’Out", "Laika Suns", Fēlikss Ķiģelis, "Momend" un citi. "Red Bull Thre3style" teltī visu nakti vētrainās dejās aicināja pasaules labākie Red Bull DJ sacensību dīdžeji, arī citās deju zonās notika aktīvas dejas līdz pat teritorijas slēgšanai. "LMT Spotify" skatuvei visu nakti varēja sekot līdzi LMT Straumes tiešraidē.

Festivāla dienas programmā norisinājās pirmais krāsu skrējiens Latvijā – Alpina krāsu skrējiens, savukārt "Cēsu Alus Air Guitar" čempionātā tika noskaidrots labākais gaisa ģitāras meistars – Ilmārs Auziņš, kurš dosies uz Somijas pilsētu Olu, lai pārstāvētu Latviju gaisa ģitāras pasaules čempionātā.

Spītējot laika apstākļiem, festivāla pirmo dienu apmeklēja līdzīgs skaits apmeklētāju kā pagājušajā gadā un pateicoties bezmaksas otrās dienas "Jūras Svētku" programmai festivālu otrajā dienā apmeklēja papildus 10 000 cilvēku, līdz ar to festivāla kopējais apmeklētāju skaits lēšams 25 000 cilvēku.

Uz vasaras grandiozāko pludmales festivālu ielūdza Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķīra A/S "Cēsu Alus", atbalstīja Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, ieteica Radio SWH un Skats.lv.

Sekojiet informācijai par festivālu: www.summersound.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация