Notiks pirmais koncerts jaunatvērtajā Depo

Guntis Vanags, 18.08.2010., 12:36

Sestdien, 21. augustā klubā Depo uzstāsies indie grupa The Fantastic People no Zviedrijas.

Notiks pirmais koncerts jaunatvērtajā DepoTas būs pirmais koncerts Depo, kurš pēc vasaras brīvdienām un remonta tika no jauna atvērts pirms divām nedēļām. Koncerts notiks kluba mazajā, nevis kā ierasts lielajā zālē, kura vēl dažus mēnešus būs slēgta. Depo ir nolēmis mainīt koncertu politiku – turpmāk grupas tiks atlasītas rūpīgāk un šī iemesla dēļ koncerti varētu notikt retāk, tāpat vairāki maznozīmīgāki koncerti varētu tikt spēlēti tieši mazajā zālē. Depo ir atvērts katru dienu no 12.00.

Zviedru grupa, kura sestdien atklās Depo koncertu sezonu ir 6 dalībnieku kolektīvs, kurš sanācis kopā tikai pagājušā gadā. Visi mūziķi ir ļoti pieredzējuši, daļa no viņiem citas grupas sastāvā jau uzstājās Depo pagājušajā vasarā. Šī gada jūnijā iznāca grupas debijas albums. The Fantastic People spēlē indie, kurš pēc skanējuma tuvs Amerikas kontinentā spēlētajam. Tāpat viņu mūzikā var saklausīt ietekmi no 70-to gadu psihedēliskā un progresīvā roka grupām. Grupa varētu patikt tiem, kas klausās tādas grupas kā The Hold Steady, The National, Wilco, arī Oasis.

Ieeja brīva!


1 коментарий Комментирование доступно всем.
nagla_, 18.08.2010. 20:17:58 (ip:88.135.132.104)
Рейтинг комментария: 0

Ja turpmāk koncerti notiks deju zālē, tad vispār uz depo nav jēga iet.

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация