Novembra ballītē viesosies Merimell un Samaan

Bogdan Taran, 26.11.2015., 13:51

Pasākumu sērija "Amber Muse [spek-truhm]" aizsākās kā eksperiments 2013. gada vasarā un kopš tā brīža ir kļuvusi par populāru Rīgas pasākumu, kurā skan tehno mūzika.

MerimellŠogad pasākumos ir piedalījušies vairāki viesi, un šo piektdien, 27. novembrī, klubā "One One" (Šarlotes ielā 18a) pasākumā spēlēs uzreiz divi "hedlaineri" – Merimeel no Igaunijas un Samaan no Lielbritānijas.

Merimell nāk no Tartu un šodien ir vienīgā atzītā dīdžej-meitene un producente Igaunijā. Viņa ir mācījusies ģitāras spēli, vijoli, sitamos instrumentus un klavieres, spēlējusi zvanu orķestrī un dziedājusi dažādos koros, bet paejot laikam liktenis viņu ir aizvedis līdz tehno ballītei, kur viņa iemīlēja šo žanru. 2009. gadā Merimell ieguva pirmo vietu jauno Igaunijas dīdžeju festivālā, bet pēc gada bronzas godalgu citā nacionālā konkursā Ravecast DJ Contest. Pielietojot savas mūzikas zināšanas praksē, viņa sāka rakstīt arī savu mūziku un veidot remiksus citiem māksliniekiem. Par viņas pēdējo skaļāko veiksmi kļuva vinila relīze uz slavenā leibla ar pasaules vārdu – "Desolat", kas pieder "Loco Dice". Tāpat Merimell vada savu radio šovu ar nosaukumu "Machine Nation" Igaunijas valsts radio Raadio 2.

Samaan ir bijis "Amber Muse [spek-truhm]" viesis vairākas reizes, un šoreiz apsolījies spēlēt daudz jaunus trekus, kurus viņš ir ierakstījis savam mūzikas leiblam "One Electronica", kas bāzējas Belfāstā. Noklausīties viņa ekskluzīvo viesu miksu Bogdana Tarana radio šovā "Dance Box" iespējams šajā saitē: soundcloud.com/oneelectronica/samaan-dj-set-dance-box-radio-russialatvia-14102015.

Pasākuma organizatoriem – duetam Taran & Lomov – arī ir savi jaunumi. Tuvākajā laikā viņu leibls "Amber Muse Records", kura paspārnē kopš 2004. gada ir izdotas gandrīz divdesmit relīzes, turpinās mūzikas izdošanu un būs platforma pašu Taran & Lomov ierakstu izdošanai. Savu kārtu gaida un jau ir sagatavots viņu nākamais trīs kompozīciju EP, kas tiks testēts šajā un nākamajās ballītēs un dienas gaismu ieraudzīs 2016. gada sākumā.

Pasākuma sākums 23.30. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā vai ar ISIC/RSU studentu kartēm – 3 € līdz plkst. 01.00, pārējiem – 5 €. Pietiekšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7, Android: goo.gl/KhwPdD).


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


Войтирегистрация