Turpinās vasarīgā Origo Summer Stage bezmaksas kultūras programma

Katrīna Lulle, 06.07.2010., 09:00

8. jūlijā un 9. jūlijā pie tirdzniecības centra "Origo" izveidotajā pilsētas kultūras aktivitāšu centrā "Origo Summer Stage", turpinot vasaras garumā plānoto iknedēļas nogales ieskandināšanu, uzstāsies mūzikas grupas "Bīta Kvartets" un "Rock5".

Savukārt jaunatkTurpinās vasarīgā Origo Summer Stage  bezmaksas kultūras programmalātajā brīvdabas foto galerijā arī šonedēļ apskatāma dizainera Valda Majevska dziesmu svētkiem veltītā lielformāta foto izstāde "..dziedot dzimu, dziedot augu.."

8. jūlijā no 15:00 līdz 19:00 laukumā pie Origo sanākušos klausītājus un skatītājus izklaidēs grupa "Bīta Kvartets", bet 9. jūlijā no 15:00 līdz 19:00 par patīkamu atmosfēru rūpēsies un uzstāsies šovgrupa "Rock5".

Iknedēļas koncerti ir viena no bezmaksas kultūras aktivitātēm, ko Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem šovasar piedāvā "Origo Summer Stage".

Grupa "Rock5" ir pavisam jauns projekts, kas izpilda populāras, klausītājiem labi pazīstamas dziesmas interesantās, netipiskās un atraktīvās kaverversijās. "Rock5" priekšnesumos sajaukušies visdažādākie mūzikas stili, sākot ar roku līdz pat populāriem deju ritmiem, kas kopā pārtop interesantos un aizraujošos šovprogrammas priekšnesumos.

Grupa "Bīta Kvartets" apvieno četrus augsta līmeņa mūziķus, kas savās radošajās izpausmēs pievērsušies 70. gados tapušajām rokmūzikas dziesmām, kuras līdz pat šim brīdim nav zaudējušas popularitāti un kļuvušas par mūzikas klasiku. "Bīta kvartets" simbolizē nezūdošu jaunības garu, kas piederas dažādiem vecumiem un gaumēm veidotajām "Origo Summer Stage" aktivitātēm.

Turpmākie nedēļas nogales ieskandināšanas koncerti:
- 8.jūlijs, 15:00 - 19:00 - Bīta kvartets
- 9.jūlijs, 15:00 - 19:00 - Rock 5
- 15.jūlijs, 15:00 - 19:00 - Lola
- 16.jūlijs, 15:00 - 19:00 - Modris Laizāns
- 30.jūlijs, 15:00 - 19:00 - Laimis Rācenājs
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация