Pavasara ieskaņas koncerts Kalnciema kvartālā

Luīze Pastore, 09.04.2015., 06:44

Sestdienas, 11. aprīļa pēcpusdienā Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē norisināsies P. Jurjāna mūzikas skolas audzēkņu pavasara koncerts dažādu laikmetu un stilu mūzikas noskaņās.

Pavasara ieskaņas koncertsVienlaikus norisināsies ikgadējo "Mākslas medību" atklāšana, radošā darbnīca ģimenēm ar bērniem un Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus.

11. aprīlī no plkst. 12.00 līdz 13.00 Kalnciema kvartāla tirdziņa atmosfēru papildinās P. Jurjāna mūzikas skolas audzēkņu koncerts. Vīnu veikala zālē brīvā atmosfērā skanēs vijoles, kokles, klarnetes un klavieru spēles priekšnesumi. Programmā paredzēta dažādu laikmetu un daudzveidīgu stilu mūzika. Ieeja – bez maksas. Koncertmeistare: Elīna Berklāva.

Tikmēr izstāžu galerijā sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju tiks atklātas jau piektās "Mākslas medības" – jauno mākslinieku darbu izstāde un pārdošana. Izstādes atklāšanas ietvaros pasākuma apmeklētājiem būs iespēja ne tikai pirmajiem izvēlēties darbus, bet arī klātienē satikt pašus māksliniekus (Sandra Strēle, Madara Neikena, Arta Kalniņa, Vivianna Maija Staņislavska, Dāvis Ozols, Zīle Ziemele, Sabīne Vernere, u.c.) un gūt padomus mākslas darbu iegādē.

Vienlaikus visas dienas garumā notiks radošā darbnīca ģimenēm ar bērniem kopā ar "GiGi" būvniecības klucīšiem no kartona, lai veicinātu iztēli, veidojot dažādas dizaina celtnes, gūstot no tā gandarījumu par jaunu un vēl nebijušu struktūru un formas radīšanu.

No plkst. 10.00 līdz 16.00 norisināsies tradicionālais zemnieku un amatnieku tirgus. Ieeja – brīva.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация