Pavasara riesta balle

Daira Šteinberga, 25.04.2010., 14:56

LU SZF Studentu pašpārvalde aicina uz "Pavasara riesta balli" klubā " Nabaklab".

Pavasaris, kā zināms, ir laiks, kad mostas daba, savukārt LU SZF Studentu pašpārvalde aicina katrā no mums šopavasar atmodināt nūģi. Tieši tāpēc šā gada 29.aprīlī, klubā "Nabaklab", notiks pasākums "Pavasara riesta balle: White ’n` nerdy". Pasākuma tēma – nūģi, tāpēc droši ļauj vaļu fantāzijai – brilles, šlipses, rūtiņas, vestes - un pievienojies kopējai atmosfērai. Parādi, ka neviens neprot ballēties lab āk par nūģiem un, pats galvenais, atceries – būt stilīgam vairs nav modē.

Par vakara muzikālo daļu tiks gādāts divās zālēs, tātad katrs pats varēs izvēlēties savai gaumei tuvāko. Dīdžeju zālē par lielisku noskaņu rūpēsies Vecrīgas ballīšu guru a.k.a. Kress un viens no Jaffa Riga dibinātājiem DJ Artūrs Mednis. Savukārt roka zālē aizraujošos ritmos ievedīs latviešu alternatīvā roka grupa "2tie" un Ansis Klintsons/"Logo"& draugi. Vēlāk viņus nomainīs grupas "TāTāTā" solists Artis Dvarionas, kurš šoreiz iejutīsies dīdžeja ādā, kā arī DJ Mareks Kaminskis.

Drosmīgie varēs ļauties stila pārvērtībām make-over telpā, kur gan safrizēs, gan uzliks grimu, savukārt jaunie dizaineri pierādīs savas prasmes, ietērpjot pārvērtību dalībniekus īpaši šim pasākumam sagādātajos apģērbos. Ikvienam pasākuma dalībniekam būs iespēja par piemiņu iegūt bildes no pasākuma, nofotografējoties speciāli izveidotajā fotostūrī, tāpat tiks iemūžināti arī pasākuma labākie mirkļi. Ballītes atmosfēru palīdzēs radīt arī ziepju burbuļi un pievilcīgās VEF Rīga karsējmeitenes, kas ar savām dejām uzkurinās publiku.
Pasākuma gaitā notiks vēl citi konkursi un atrakcijas, un ikvienam būs lieliska iespēja tikt pie sponsoru sagatavotajām balvām. Tāpēc daudz nedomā, meklē skapī nūģīgas drēbes un aksesuārus un nepalaid garām šo pasākumu!

Pasākums norisināsies jaunatvērtajā klubā "Nabaklab", kas atrodas Vecrīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, iepretim Bastejkalnam. Pasākuma sākums 22.00. Ieejas maksa pērkot iepriekšpārdošanā LU SZF SP telpā 2.00 Ls, pasākuma vietā 2.50 Ls. Maksājot par pieciem sestajam ieeja par brīvu.
 


1 коментарий Комментирование доступно всем.
inga_z, 27.04.2010. 15:45:59 (ip:213.175.111.179)
Рейтинг комментария: 0

izklausās labi! būs jāaiziet.

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация