Improvizācijas teātris "Pēdējā Pirmizrāde" aicina uz pirmo šī gada izrādi

Anita Alksne, 18.01.2010., 10:15

Improvizācijas teātris Pēdējā Pirmizrāde šogad aicina uz pirmo "Pēdējo Pirmizrādi" otrdien, 19. janvārī. plkst. 20:00 LMA Studentu klubā Raiņa bulvārī 23, ieeja no plkst. 19:00.

Pēdējā pirmizrādeVakara programmā - smieklīgi, asprātīgi, nopietni un neparedzami notikumi. Viss, kas notiks šajā vakarā, taps skatītāju acu priekšā - uz skatuves, un tikai vadoties no skatītāju ieteikumiem. Improvizācijas teātra Pēdējā Pirmizrāde trupā darbojas improvizatori ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi šajā žanrā: Mārcis Viļums, Raimonds Ruzenieks, Edgars Neilands un Gatis Kurzemnieks. Pie klavierēm Mārtiņš Zilberts.

Improvizācijas teātris ir skatuves forma, kurā aktieri veido izrādi bez iepriekš sagatavota scenārija. Aktīva sadarbība ar publiku ir pamats vakara izrādei, jo ainu spēlēšanai improvizatori lūdz ieteikumus no skatītājiem - darbības vietu, laikmetu, personāžu rakstura iezīmes, sapņus. Visas izrādes ir pilnīgi atšķirīgas, jo nekad nevar zināt, kāds ieteikums tiks saņemts no publikas un kā šis ieteikums iedarbinās improvizācijas skatuves mašīnu.

Biļetes pie ieejas klubā vai iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv, biļešu cenas studentiem Ls 3.00, ne-studentiem Ls 4.00
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация