Pieneņu Vīns ar dziesmu "You Are" tiek pie "Gada Balvas 2011" nominācijas

Pieneņu Vīns, 09.01.2012., 16:23

Svinīgajā preses konferencē, kas norisinājās Latvijas Nacionālajā operā, ceturtdien, 5.janvārī, un kurā tika nosaukti 2011. gada Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas nominanti, ir noskaidrojies, ka muzikālās apvienības "Pieneņu Vīns" dziesma ir iekļuvusi nominācijā "Labākā debija 2011".

"You Are"

Iesniegtos ierakstus vērtēja neatkarīga žūrijas komisija, kurā tika aicināti vairāk nekā 50 mūzikas žurnālisti, kritiķi, radio un TV darbinieki, mūziķi, skaņu režisori un citi ar mūziku saistīti cilvēki, kuri savu viedokli par ierakstiem, kas papildinājuši Latvijas mūzikas tirgu 2011 gadā, izteica ar aizklātā balsojuma palīdzību. 

"You Are" debija notika 2011.gada februārī Eirovīzijas konkursa nacionālajā atlases kārtā, kurā grupa ieņēma 3.vietu, nokļūstot konkursa superfinālā. Dziesmas mūzikas autors ir Yuri Koshkin, teksta autore – Evilena Protektore. "Ir tikai loģiski, ka mūsu dziesma, kura, spriežot pēc balsojumiem un atbalsta, patika daudziem klausītājiem, ir iekļuvusi nominācijā. Atkārtoti cīnoties par uzvaru, jau tagad pateicamies visiem, kas mūs atbalsta darbos un domās", saka mūziķi.

Balvu pasniegšanas ceremonija notiks 2012.gada 28.februārī, Latvijas Nacionālajā operā, plkst. 19.30. Jaunumiem par Gada Balvas ceremonijas gaitu sekojiet Gada Balvas oficiālajā mājaslapā: www.gadabalva.lv.

Vairāk par "Pieneņu Vīnu" uzzināt iespējams www.dandelionwine.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация