"Prāta Vētras" koncertu īpašais viesis – Yoav

Guna Zucika, 17.11.2010., 11:53

"Prāta Vētras" koncertos Arēnā Rīgā 10. un 11. decembrī kā īpašais viesis uzstāsies dziesminieks ar unikālu skanējumu – Yoav.

Renārs Kaupers atceras, ka pirmo reizi "Yoav" uzstāšanos redzējis pagājušajā gadā Maskavā, kad abi mākslinieki uzstājās Krievijas Mūzikas kanāla A1 balvu pasniegšanas ceremonijā RAMP: "Es ar vaļā muti stāvēju un skatījos, kā viens cilvēks it kā ne no kā visu acu priekšā rada dziesmas tik šarmantā veidā, ka nenopriecāties! "Yoav" izmanto ļoti interesantu tehnoloģiju - skaņas, ko viņš rada, tiek ierakstītas un momentāli "iecilpotas". Tādējādi viņa ģitāra kalpo gan kā bungas, gan bass un elektronika."

Izraēlā dzimušais un Dienvidāfrikā augušais "Yoav" ir izdevis divus albumus, un šobrīd strādā pie trešā. 2008. gadā iznāca debijas albums "Charmed and Strange" un šogad – albums "A Foolproof Escape Plan". Pēc debijas albuma iznākšanas Yoav ir aktīvi uzstājies Amerikā, Kanādā un Eiropā, gan sniedzot solo koncertus, gan, piemēram, uzstājoties kā īpašais viesis Torijas Emosas (Tori Amos) koncertos. Lielbritānijas laikraksts "The Guardian" Yoav mūziku raksturojis sakot: "Tas ir it kā vienuviet tiktu kopā sakausēta Timbaland, Pharell Williams un Led Zeppelin mūzika."
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


Войтирегистрация