Radio NABA intervija ar "Five Seconds to Leave"

ULVE Agency, 17.03.2010., 22:33

20.martā plkst. 18:00 neatkarīgās mūzikas radio NABA ēterā gaidāma intervija ar post-rock grupu "Five Seconds to Leave" no Čehijas, kuri sestdien ar koncertu Rīgā noslēdz savu Baltijas koncertbraucienu.

Izpildījuma ziņā ekspresīvais un trokšņainais postroka trio "Five Seconds to Leave" pārstāv Čehijas vēsturisko novadu - Dienvidbohēmiju."Five Seconds to Leave"

Maija mēnesī dienasgaismu solās ieraudzīt grupas pirmais oficiālais mūzikas ieraksts, kurš paredzams izdošanai arī vinila formātā.

Neilgajā pastāvēšanas laikā kopš 2008.gada grupa Čehijā ieguvusi stabilu klausītāju ievērību, kā arī dalījuši skatuvi ar A Storm of Light, Asva, This Will Destroy You, God Is an Astronaut, Kongh, Caspian un citiem.

Intervijas ietvaros tiks apskatīta grupas līdzšinējā darbība un nākotnes plāni, iespaidi par tobrīd aizvadīto Baltijas valstu koncertbraucienu, kā arī nelielā mērā ieskicēta Čehijas mūsdienu kultūras vide.

Radio NABA tiešraide pieejama 93,1 FM radio viļņos, kā arī radio mājaslapā Internetā.

Atgādinām, ka Five Seconds to Leave sestdien ar koncertu klubā Depo plkst. 21:00, kurā uzstāsies arī doom metal grupa Talbot no Igaunijas, un pašmāju Gaserata, 1/2H 1/2W, noslēdz savu Baltijas koncertbraucienu.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация