Radio Pieci.lv eksāmenu laikā uzmundrinās arī naktīs

Laura Elizabete Vanaga, 18.05.2015., 14:44

Rūpēs par skolēniem un studentiem, kuri gatavojas eksāmeniem un raksta kursa darbus un studiju noslēguma darbus, no šodienas līdz pat 19. jūnijam Latvijas Radio 5 – Pieci.lv darbinieki būs kopā ar saviem klausītājiem 24 stundas diennaktī.

Radio Pieci.lv eksāmenu laikā uzmundrinās arī naktīsMēneša garumā nakts stundās no plkst. 00.00 līdz 7.00 rītā, kad ierasti šajā laikā skanēja tikai mūzika, Pieci.lv gādās, lai klausītāji paliek nomodā un saglabā motivāciju spraigajā mācību procesā. Radio ēterā katru nakti būs sastopamas interesantas un negaidītas ētera balsu kombinācijas, piemēram, Artis Volfs kopā ar Aleksi Vilciņu un DJ Rudd ar ziņu balsi Līvu Alksni. Tāpat nakti radio ēterā pavadīs DJ Toms Grēviņš, Māra Upmane-Holšteine, Lauris Valters, Kaspars Mauriņš ("Pieci brauc"), Magnuss Eriņš ("Pilnīgs vakars") kopā ar Annu Platpīri ("Domnīca") un Mārtiņš Pavasaris ("Svētdienas kvartāls") kopā ar raidījumu producentēm Kristīni Komarovsku un Lindu Samsonovu. Klausītājus sagaida arī dažas vēl Pieci.lv ēterā nedzirdētas balsis, piemēram, Pieci.lv vadītājs Kārlis Dagilis studentiem neļaus aizmigt kopā ar Latvijas Radio mārketinga speciālistu Jāni Ertu.

"Radio Pieci.lv kā jauniešu sabiedriskais medijs iestājas par izglītotas Latvijas sabiedrības veidošanu. Ja nevaram skolu absolventiem un studentiem palīdzēt pašos eksāmenos, tad vismaz varam kļūt par viņu draugu un atbalstu mācībās garajās naktīs," stāsta Kārlis Dagilis.

Pieci.lv komanda gādās, lai visas nakts garumā censoņus sagaidītu aizraujoši trakas rubrikas, uzmundrinātu pārsteiguma viesi, konkursi un mūzikas automāts, kā arī izklaidētu slepenie randiņi Latvijas pilsētu ielās un vēl daudz kas cits. Nenokavējiet sākumu – šonakt startu ar pirmajām septiņām nakts stundām dos Toms Grēviņš un Uldis Ziediņš no "Pieci rīti" komandas. Pieci.lv garantē – gulēt nebūs iespējams. Beidziet skolu kopā ar Pieci.lv! Savukārt saziņai sociālajos tīklos izmantojiet tēmturi #beidzarPieci.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir jauniešu sabiedriskais medijs un vienīgais radio Latvijā, kurā netiek atskaņotas reklāmas. Pieci.lv apvieno dažādu dzīvesstilu un viedokļu līderus, veidojot sabiedriskā medija platformu, caur kuru augt un attīstīties dažādu subkultūru piekritējiem. Klausieties Pieci.lv radio uztvērējos – Rīgā 93.1 FM, Ventspilī 96.5 FM, Liepājā 102.1 FM, Valmierā 89.5 FM, Rēzeknē 103.8 FM, Daugavpilī 104.0 FM – internetā pieci.lv un bezmaksas mobilajā lietotnē. Par Pieci.lv programmas jaunumiem ir iespējams uzzināt sociālajos tīklos Facebook www.facebook.com/piecilv, Twitter twitter.com/piecilv, YouTube www.youtube.com/user/PieciLV, Instagram instagram.com/piecilv un Draugiem.lv www.draugiem.lv/pieci/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация