"Relicseed" spēlēs leģendārās Metallica dzimšanas dienas svinību ietvaros

Edgars Rakovskis, 06.09.2011., 07:33

Latvijas thrash metal apvienība Relicseed iepazīstina ar jaunu singlu "Queen", dodas Eiropas koncertturnejā un šā gada decembrī uzstāsies Amerikā ietekmīgākās thrash metal apvienības Metallica trīsdesmitās dzimšanas dienas svinību pasākumu ietvaros.

"Relicseed" spēlēs leģendārās Metallica dzimšanas dienas svinību ietvaros6. septembrī Radio 101 ēterā tiks pirmatskaņots Relicseed jaunais singls "Queen", kas ir neliels ieskats pārmaiņās grupas radošajā darbā, kā arī nākamā albuma kopējā muzikālajā koncepcijā. Jaunā albuma ieraksts plānots 2012. gada vidū studijā Tranzformer Studios Burbankā, Kalifornijā. Dziesmu "Queen" var noklausīties arī šeit: http://soundcloud.com/relicseed/queen

Ar jaunā singla iznākšanu grupa uzsāk savu Eiropas koncertturneju, kuras ietvaros sniegs 100 koncertus. Pirmie koncerti no 16. līdz 19. septembrim notiks Apvienotajā Karalistē, savukārt oktobrī, novembrī un decembrī Relicseed dosies uz citām Lielbritānijas pilsētām un koncertiem Baltijas valstīs un Vācijā, kā arī Asv.

Šā gada 8. decembrī Sanfrancisko Relicseed uzstāsies ar gandrīz divu stundu garu koncertu pasākumā, kas veltīts leģendārās grupas Metallica 30 gadu jubilejai. Pasākumu organizē Sanfrancisko "Metallibash" komiteja, un tas norisināsies leģendārajā bārā "Kimo’s", kurā 2002. gadā ir spēlējusi pati Metallica.

Par 2012. gada koncertiem grupa izvairīgi klusē. "Ja turpināsim kā līdz šim, nav ne mazākās jausmas, kur, kad un ar ko kopā būs tas gods spēlēt nākotnē," saka mūziķi.

Par Relicseed
2004. gadā dibinātā Latvijas thrash metal apvienība Relicseed savas pastāvēšanas laikā ir spēlējusi Latvijas lielākajos festivālos. 2010. gada 3. decembrī grupa izdeva debijas albumu "60 minūtes sapņa" – četru talantīgu mūziķu Andreja Upmača, Jāņa Narbuta, Kārļa Šteinmaņa un Edgara Rakovska viedokli un attieksmi pašiem pret sevi un apkārt notiekošo, kas tika nominēts "Latvijas metāla gada balvai 2010". Albuma prezentācijas koncertturnejas ietvaros tika nospēlēti koncerti četrās Latvijas pilsētās: Rīgā, Cēsīs, Jelgavā un Liepājā. Grupai ir līgums ar Asv un Vācijas ierakstu un koncertu organizēšanas kompāniju Dirty Earth Records.

Papildus informācija: www.relicseed.com


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация