Rīgā ar saviem hītiem uzstāsies grupa "Animal ДжаZ"

Levs Berezins, 16.03.2015., 09:52

10. aprīlī klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies leģendārā rokgrupa no Krievijas - "Animal ДжаZ".

"Animal ДжаZ"Grupas mūzikai piemīt smags "draivs" ar enerģisku romantismu. Stilu sajaukums atspoguļojas komandas nosaukumā, jo viena no vārda "jazz" nozīmēm ir "apjukums, satraukums". Tomēr vārds "animal" nes sevī dzīvnieku, kā vienīgo un organizējošo sākumu. Rezultatā no haosa un stilu sajaukuma organiski veidojas kopējais noskaņojums, kuram piemīt neparasta harmonija un smaga enerģētika.

14 gadu laikā "Animal ДжаZ" ir izlaiduši septiņus albumus, uztājušies ar daudziem koncertiem visdažādākajās pilsētās, un pat uzstājušies kopā ar tādām grupām kā "Linkin Park", "Rollins Band", "Garbage" un "Clawfinger".

Paši mūziķi sola ekskluzīvu programmu, kur atradīsies vieta gan tradicionālai "zvēru" akustikai, gan elektriskajam "draivam". Tādi koncerti priekš "Animal ДжаZ" ir ierasta lieta. Mūziķi atcerēsies ne tikai labāko, kas noticis pa šiem 14 gadiem, bet arī uzspēlēs dziesmas no jaunā albuma "Хра­ни­тель Весны".

Aleksandrs Krasovickijs:

"Jaunais albums mūsu ierastajā stilā – smaga ģitāru eklektika. Man tas šķiet mazāk depresīvs nekā "Фаза быстрого сна", un tur ir mazāk dusmu, laikam. Kad tev patiešām ir slikti, tad arī ir vēlme dziedāt par gaišo. Tas tev palīdz izlīst no sūdiem. Varbūt tieši tadēļ šis jaunais albums ir pozitīvs. Bet sāpēm tur arī ir sava vieta."

Darbs pie albuma sākās 2013. gada beigās. Februārī iznāca singls "Дыши" un EP "Здесь и сейчас", oktobrī singls - "Всё пройдёт". Vasaras laikā tika ierakstītas vairāk nekā 20 dziesmas, labākās atlasīja un izveidoja jaunu albumu.

Video: www.youtube.com/watch?v=R6Lp7PWxUW0.

Biļetes visās "Ticketshop.lv" kasēs.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


Войтирегистрация