Rīgā ierodas unikāls komponists

Ilona Jahimovica, 05.05.2010., 10:33

15. maijā plkst.19:00 Latvijas Radio 1.studijā notiks Kišiņevas komponista Mihaila Afanasjeva koncerts.

Komponista ieskaņojumi ir īpašā muzikālā formā, kuras atskaņošanā tiek izmantotas jaunas tehniskas metodes. Mihaila Afanasjeva mūzika ietver sarežģītu un plašu skaņu spektra izmantojumu, jo īpaši tembrāli zemu skaņu atskaņojumā. Tā tiek atskaņota ar tehniskām iekārtām, kurās ietilpst lielmembrānas akustiskās sistēmas.

Koncerta skatītājiem un klausītājiem būs unikāla iespēja dzirdēt kMihails Afanasjevsomponista ieskaņojumus, kas radīti, lai atmodinātu cilvēka iekšējo pasauli. Mihails Afanasjevs savus skatītājus raksturo, sakot: " Ir grūti iedalīt kādā konkrētā kategorijā skatītājus, kurus aizrauj mana radošā darba pieredze. Acīmredzot tie ir cilvēki, kuri meklē atbildes sevī un šajos meklējumos mēģina saprast un izmainīt sevi." Savukārt par pašiem koncertiem komponists saka, ka: "Manas mākslas specifika slēpjas tajā, ka koncerts nav vizuāls šovs, bet visa nepieciešamā informācija tiek nodota vienīgi ar skaņas palīdzību."

Mihaila Afanasjeva koncerts Latvijas Radio 1.Studijā, Doma laukumā 8 un to būs iespējams apmeklēt aptuveni 100 cilvēkiem. Komponists pats arī komentēs visus darbus, kas šajā vakarā tiks atskaņoti.

Latvijas Radio 1.studijā strādā Latvijas labākie skaņu režisori un bieži uzstājas pazīstami mūziķi. Tieši šajā studijā savus albumus ieraksta Maestro Raimonds Pauls, Latvijas Radio koris, Latvijas orķestri un daudzi citi Latvijas un Eiropas mūziķi.

Gaidāmais Mihaila Afanasjeva koncerts ir lieliska iespēja iegūt sirdsmieru un garīgo līdzsvaru, rast palīdzību meditācijā, atklāt jauno sevī, kā arī sajust skaņas spēju pārraidīt pozitīvo enerģiju.

Koncerta biļetes cena ir Ls 10. Informācija un reģistrācija pa tālruni 29344301.
Vietu skaits ierobežots!
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


Войтирегистрация