Rīgā uzstāsies dziedātājs GeeGun (Джиган)

Levs Berezins, 02.09.2015., 07:37

11. septembrī uz "Godvil" kluba skatuves uzstāsies populārais krievijas hiphopa un R&B izpildītājs GeeGun (Джиган).

GeeGun (Джиган)Viens no pirmajiem veiksmīgajiem darbiem tika izdots 2007. gadā , kur GeeGun kopā ar Timati un Bogdanu Titomiru izlaida treku "Grjaznie šļ**ški".

No ta brīža mākslinieks turpina strādāt hiphopa virzienā un vieni no labākajiem darbiem ir ierakstīti sadarbībā ar dažādiem populāriem izpilditājiem. GeeGun sarakstā ir tādi dziedātāji, kā Timati, Anna Sedokova, Jūlija Savičeva, Žanna Friske un daudzi citi mākslinieki ar kuriem kopā bija izveidoti populāri Krievijas hīti.

2013. gada 31. decembrī pēc 6 sadarbības gadiem ar "Black Star Inc.", GeeGun turpina savu neatkarīgo mākslas ceļu. Un jau nakamajā gadā prezentē savu jauno darbu ar nosaukumu "Nado podkačatsja ("Надо подкачаться"). Šī klipa veidošanā piedalījās Krievijas un Eiropas bodibildinga čempioni.

Dziesma "Надо Подкачаться": www.youtube.com/watch?v=dQUjDvya_NM.

Viens no veiksmīgākajem darbiem GeeGun solo karjerā ir dziesma "Otpusti" ("Отпусти"), kura ir uzrakstīta kopā ar Jūliju Savičevu. Youtube portālā šo klipu ir redzējuši vairāk nekā 17 000 000 cilvēku.

Rīgā GeeGun uzstāsies ar savu speciālo programmu, kurā viņš izpildīs savas labākās dziesmas.

Biļetes visās "Biļešu Servisa" kasēs.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация