Rīgā uzstāsies Roberto Rodriguez

Bogdan Taran, 09.12.2015., 08:37

Roberto Rodrigezs no Helsinkiem uzstāsies Rīgā pēc "Amber Muse" uzaicinājuma jau 11. decembrī klubā "One One" (Šarlotes ielā 18a).

Roberto RodriguezKopā ar viesi dīdžeja setus spēlēs arī Taran & Lomov un Esoniq.

Roberto Rodrigezu var saukt par vienu no patiesajiem Somijas skatuves veterāniem: mūziku viņš sāka rakstīt 1987. gadā un pēc pāris gadiem sāka spēlēt arī kā dīdžejs. Aiz viņa muguras ir vairāk nekā 50 oriģinālas relīzes un 60 remiksi, kuru vidū tādi nu jau par klasiku kļuvušie treki kā "Ride With Me", "Besomebody" un "Oxymoron". Mūziku viņš ir izdevis uz labākajiem house mūzikas leibliem: "Compost", "Freerange", "Delusions Of Grandeur", "Room With A View", "FINA" un "Eskimo".

Šodien viņš ir ne tikai dīdžejs un mūziķis, bet arī leibla īpašnieks un radio producents. Viņam ir skaņu ierakstu kompānija Serenades un radio šovs ar identisku nosaukumu. Raidījums skan Somijas Boso Radio un vairākos desmitos citās radiostacijas visā pasaulē. "Amber Muse" pasākumos Rodrigezs jau ir uzstājies četras reizes, vienā no vizītēm prezentējot savu 2012. gada debijas albumu "Dawn". Viņa mūzikas zināšanas kopā ar spējām izjust auditoriju rada maģisku kombināciju uz jebkuras deju grīdas.

Sākums plkst. 23.30. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā – 5 €, bez viesu saraksta – 7 €, studentiem ar ISIC līdz plkst. 00.30 – 5 €. Pietiekšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7; Android: goo.gl/KhwPdD).

Roberto Rodriguez feat. Max C - "About This Love": www.youtube.com/watch?v=NprYMpoFlhw.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация