10. februārī, bārā "Rocabilly" uzstāsies baltkrievu rokgrupa

Klubs "Rocabilly", 08.02.2010., 21:21

Eiropas koncerttūres ietvaros rock`n`roll/indie mūzikas stilā spēlējošā baltkrievu apvienība "Yellow brick road" priecēs klausītāju ausis, acis un, iespējams, arī citus maņu orgānus ar priekšnesumu bārā "Rocabilly".

Lai pienācīgi sagaidītu viesus, publiku jau 20:00 sāks iesildīt m"Yellow brick road"ūsu pusē labi zināmā grupa "Taizels". Jāpiemin, ka vērot notiekošo varēs, kā jau ierasts, par baltu velti.

Grupa "Yellow brick road" radusies 2009.gadā, apvienojoties pieredzējušiem mūziķiem, kuri pirms tam darbojušies dažādās pazīstamās Baltkrievijas mūzikas apvienībās. Šī gada laikā grupa pārliecinoši ienākusi ne tikai Baltkrievijas, bet arī Krievijas, Lietuvas, Latvijas un Igaunijas roka skatuvēs, kā arī izlaidusi divus albumus:
EP "We have something good for you" (6 dziesmas / 2009. gada aprīlis)
LP "12 stories" (13 dziesmas / 2009. gada augusts)

2009. gada jūnijā "YBR" kļuva par starptautiskā festivāla "Rock-Line" laureātiem un uzstājās tajā 30 000 cilvēku auditorijas priekšā. Savukārt septembrī grupa devās sava albuma "12 stories" tūrē, sniedzot koncertus Baltkrievijā, Krievijā, Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация