Rock'n'Riga notiks ekskluzīvs "Huskavrn" koncerts

Gustavs Terzens, 28.04.2010., 09:49

1.maijā pašmāju thrash metal veterāni "Huskvarn" pulcēsies RnR ļoti īpaša gadījuma sakarā – atvadu koncerts grupas ilggadējam ģitāristam Bruno Jostam.

Bruno grupā ir pavadījis vairāk kā piecus gadus, piedalījies minialbuma "Sadistika" materiāla radīšanā kā arī ir bijis stabils balsts dzīvajā izpildījumā. Šobrīd Bruno savas ģitārista gaitas ir nolēmis apturēt, lai dotos tālā ceļā uz Ķīnas Tautas republiku uz ilgāku laiku. Tas nozīmē, ka "Huskvarn" jau meklē jaunu ģitāristu. Kāpēc gan lai viņi tādu neatrastu jau šosestdien? Atvadu koncertā grupa izpildīs gan leģendāro materiālu gan arī jaunāko laiku un pat pašu svaigāko grupas darinājumu.

Koncertā piedalīsies arī grupa "Acid Rain", kas spēlēs pirms "Huskvarn". Sākums 23:00.

Šopiektdien, 30.aprīlī, notiks Garāžas dueļu 3.sezonas apakšturnīra pēdējā cīņa, kur spēkiem mērosies grupas "Million Light Years" un "Almost". Neskaitot savu oriģināldziesmu grupām uzdots sagatavot arī pa dziesmai no "Audioslave" un "Offspring" repertuāra.

Pagājušonedēl uzvaru svinēja grupa "Trigger". Galvenās balvas uzkrājums šobrīd – 302 LVL.

Arī šīsnedēļas cīņas tiešraidi skatieties www.platforma.lv, atkārtojumā Latvijas Mūzikas kanālā un klausieties Arta Dvarjonass reportāžās Radio SWH Rock raidījumā "21.roksimts".

Ceturtdien, 29.aprīlī, RnR aicina uz plašu blūza jandāliņu, jo rokbārā viesosies kolektīvs D-11 un ļoti iespējams, ka viņiem pievienosies vecmeistars Jānis Vanadziņš.

RnR atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu!
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


Войтирегистрация