Rockstar Challenge lielais fināls

Kristaps Fridrihsons, 27.05.2010., 19:05

3. jūnijā Metro Bārā norisināsies vērienīgs pasākums visiem mūzikas radītājiem, patērētājiem, gardēžiem un laba laika pavadīšanas cienītājiem.

Rockstar Challenge Lielajā Finālā piedalīsies trīs grupas – CanZone, Wake NC un Sunday Jam Toast – kas smagā cīņā centīsies pārliecināt, šokēt un aizkusti nāt kompetento žūriju. Sponsoru balvas ir tikpat interesantas un radošas kā paša pasākuma ideja. Apmeklētājus sagaida arī pārsteigumi gan no bāra, gan no mūziķiem.

1. vietas ieguvējiem Rockstar dāvinās Yamahas elektroakustisko ģitāru APX500, savukārt GGAudio dāvinās iespēju ierakstīt vienu dziesmu ierakstu studijā.

2. vietas ieguvējiem mūzikas instrumentu veikals Tava Saņa dāvinās dāvanu karti.

3. vietas ieguvējiem Schwarzkopf dāvinās Got2b produktu dāvanu grozu.

Katrs pasākuma apmeklētājs varēs izvirzīt arī savu favorītu skatītāju simpātijas balvai – Yamaha portatīvajai ierakstu studijai POCKETRAK W24.

Kādu no finālistiem sagaida arī brīnišķīga balva no Meziko Studio - vienu mēnesi apmeklēt vokālos un ģitāru kursus diviem cilvēkiem pēc studijas pārstāvju ieskatiem.

Tātad, 3. jūnijā tiekamies Kr.Barona ielā 4 Metro Bārā uz Rockstar Challenge Lielo Finālu, kur laba mūzika, lieliski cilvēki un ļoti demokrātiskas cenas bārā būs mūsu sabiedrotie!
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация