"RockUp Festivāls 2015"

Andrejs Voroncovs, 24.04.2015., 09:09

"RockUp Festivāls 2015" norisināsies 7. - 8. augustā atpūtas kompleksā "Turbas", Ikšķiles novadā. Turklāt visā novadā šajā pat laikā tiks svinēta Ikšķiles 830 gadu jubileja!

"RockUp Festivāls 2015""RockUp Festivāls" ir kā laika mašīna, kas liks atcerēties, kā ASV no blūza radās rockabilly. Kā tas bija, kad dzīvespriecīgu jauniešu pūļi piepildīja deju zāles ar dinamisko rokenrola skanējumu! Laiku, kad jaunie vīrieši aplidoja dzīvespriecīgas jaunas sievietes, spilgti krāsotām lūpām, elegantām frizūrām, un koķeti atkailinātiem pleciem.

PinUp kultūras iedvesmotā gaisotnē, patiesu prieku ikvienam sniegs patiešām laba mūzika, retro automobiļu šovs, deju performances, tetovēšanas studija un citas radošas izklaides gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Šī gada īpašie mākslinieki ir populārā grupa R`n`R band "Keksi & Orchestra". Baltijā viena no zināmākajām grupām, kas izpilda rock`n`roll, rockabilly, boogie un rythm`n`blues stila mūziku. Tā spēlējusi kopā ar tādām pasaules zvaigznēm kā "Boney-M", Macy Grey, "Smokie", "Ottawan". 2014. gada 13. jūnijā grupa prezentēja savu pirmo albumu visā grupas pastāvēšanas vēsturē, kā arī nesen, jau astoto gadu pēc kārtas, aizvadīja savu tūri "Muzikālais Skudrupūznis".

Par asumu parūpēsies hārdroka grupa "Colt", kas savu popularitāti guva 2011. gadā ar albumu "Sapņi lido debesīs", kas pat tika nominēta "Gada Balvai" labākais rokmūzikas albums.

Ar "Texas" stila ģitārfrāzēm, spēcīgiem bungu ritmiem ar bugi-vugi un rock`n`roll ģitāras partijām priecēs Rīgas blūza grupa "The Blues Gang".

Starp festivāla māksliniekiem būs arī grupas "Rūsa", "The Big Bluff", "Cement", "Coolmans Report", "Lavrix Band", Ainārs Pūpols & PI Blues, "Voiceks Voiska", "B-Sea Surfers", "Griffi Band", "Mozambika", "The Foxtails", "Vocada" un "Bengy".

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena būs EUR 25.

Festivāla apmeklētājiem būs pieejama bezmaksas telšu pilsētiņa, bet tiem, kas izvēlas lielāku komfortu – arī numuriņi viesnīcā, kempinga mājiņas un viesu namiņi īpašajos VIP komplektos. Sīkāka informācija un rezervācija info@rockup.rocks.

Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un internetā.

Sīkāka informācija un jaunumi festivāla mājaslapā: rockup.rocks.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация