Savu jauno albumu Rīgā prezentēs Till von Sein

"Amber Muse Records", 22.04.2015., 08:35

Sestdien, 25. aprīlī, klubā "One One" (Šarlotes ielā 18a) notiks nākamā "Amber Muse Records" ballīte, par kuras galveno viesi kļūs vācu dīdžejs un producents, kurš uz skatuves darbojas vairāk kā 10 gadus – Till von Sein no Berlīnes.

Tils Fon ZeinsMaijā viņš gatavojas izdot jaunu albumu un tā iznākšanas priekšvakarā prezentēs to Rīgā.

Tils Fon Zeins (Till von Sein) ir absolūts mūzikas industrijas profesionālis. Vairāk kā pēdējos 10 gadus viņš ne tikai ar degsmi uzstājas kā dīdžejs, bet kopā ar Klaudiju Markardtu vada arī starptautisku organizatoru aģentūru "Clique Bookings". Iespējams, viņa aizņemtība mūzikas menedžmentā ir bijusi par pamatu tam, ka debijas albumu "#LTD" Tills izdeva tikai 2011. gadā, lai arī pirms tam ir ierakstījis plates leibliem "Dirt Crew", "Supplement Facts" un "Suol", ar kura vārdu mākslinieka vārds saistīts jau ilgāku laiku. Pēc "#LTD" izdošanas Fon Zeina uzstāšanās ģeogrāfija būtiski paplašinājās, un tūres ietvaros viņš apceļoja Dienvidāfriku, Japānu, ASV un, protams, dzimto Eiropu. Otrajā albumā "Precious" tiks iekļauti 10 skaņdarbi, māksliniekam raksturīgajā deep un tech house stilos ar hip hop ietekmi, kuros varēs sadzirdēt Kid Enigma, Russoul un Mr. V balsis.

Latvijas klausītājiem vieniem no pirmajiem būs iespēja noklausīties jaunā albuma ierakstus ballītē, kas notiks jau 25. aprīlī.

Pie pults kopā ar viesi stāsies arī pasākuma promouteri Bogdan Taran un Max Lomov, kā arī dīdžeju duets Andre Crash & Laso. Starp citu, Andre Crash kopā ar citu kolēģi DJ Alias projektā ar nosaukumu "Pios & Mysz" mūzikas ierakstu leibla "Amber Muse Records" paspārnē izdeva trīs treku EP "Three Flavours", kuru šobrīd ekskluzīvi iespējams iegādāties interneta veikalā "Beatport".

Ieeja pasākumā no viesu saraksta vai ar studentu kartēm "ISIC/RSU" līdz 01.00 – 5 €, vēlāk – 7 €, bez viesu saraksta – 7 €. Vārdus un uzvārdus viesu sarakstam sūtīt uz e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7, Android: goo.gl/KG0GXp). Sākums 23.30.

Atbalsta: DanceRadio.lv, "Dance Box".


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация